GooglePlay Store Ücretsiz Uygulama İndirme

GooglePlay Store Ücretsiz Uygulama İndirme

Selamlar Arkadaşlar;

Bu yazımda sizlere google play store mağazasından nasıl ücretsiz apk indirebilirizi ve daha sonra Pc veya diğer cihazlarımızda saklayabiliri anlatmaya çalışacağım. Aslında olay basit. Bunun için her hangi bir uygulama veya benzeri bir yazılım veya eklenti kullanmayacağız. Ben örnek olsun diye "Konuşan Kedi Tom" uygulamasını kullanacağım. Yapmamız gerekenler ise;

İlk önce Google Play Store mağazasına giriyoruz. İndirmek istediğimiz ücretsiz uygulamayı buluyoruz ve onun yükleme sayfasının bulunduğu yeri açıyorum. (Resim 1)
Daha sonra İnternet tarayıcısı üzerindeki adres kısmındaki adresi kopyalıyorum. (Resim 1)

Kopyaladığımız linki bu linkteki sayfaya giriyoruz ve gerekli olan kutuya yapıştırıyoruz. Daha sonra ise "Generate Download Link" tıklıyor ve altta açılan "Click hero to xxx now" düğmesine tıklayın.(Resim 2)

Göreceksiniz uygulamanın apk uzantılı olarak cihazınıza indirildiğini. Diyebilirsiniz ki ne gereği var zaten google play store üzerinden kendisi indirip kuruyor. Bunun ondan farkı apk uzantılı kurulum dosyasını saklayabilirsiniz. Bilinen klasik yöntemle apk saklanmaz. Kurulum yaptıktan sonra otomatik silinir.

Nasıl yapıldığına dair resimler aşağıdadır.

Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: