Microsoft Office Programsız Aktivasyon Yapma

Microsoft Office Programsız Aktivasyon Yapma

Bu yazımızda sizlere Microsoft Office Programsız Aktivasyon Yapma basit ve pratik nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım.

Microsoft Office programları bilgisayarlarımızda olmaz programlardan birisidir. Yazı yazmak için Kelime işlemci uygulaması "Microsoft Word", Hesaplama ve tablolama işleri için "Microsoft Excel", sunum yapmak için "Microsoft PowerPoint", maillerin takibi ve yönetimi için "Microsoft Outlook" ve daha bir çok uygulama kullanılmaktadır.

Microsoft Office programını kullanabilmeniz için mutlaka bilgisayarınızın İşletim Sistemi Windows 10 olmalıdır. Onun dışında başka bir işletim sistemi (Windows 8, Windows 7 vb. gibi) varsa yükleyemezsiniz. 

Bilgisayarınıza Microsoft Office uygulamalarını yüklemek için İnternetten indirme veya elinizin altında kurulum dosyası olması gerekmektedir. Elinde olmayanlar için Microsoft Office kendi sitesinden indirebilirsiniz. Bunun için bu linke tıklayınız.

İndirdiğimizi kabul ederek devam edelim. Bilgisayarımıza tıklıyor ve kuruyoruz. kurduktan sonra bizden lisans anahtarı ister. Eğer lisans anahtarımız yok ise kullanımını yapamayız. Lisans anahtarını İnternetten aratıp bulabiliriz. Birçok lisan anahtarı belli bir zaman sonra etkinleştirme hatası vermektedir. Bunun olmaması için iki yöntem kullanabiliriz.

1. KMSPico adında bir uygulamadır. İnternette bulabilirsiniz. Burada bir hatırlatma yapayım. KMSPico ile lisanslama yapmadan önce Antivirüs uygulaması varsa durdurun veya kapatın. Eğer yoksa Windows 10 için Defender Gerçek Zamanlı korumayı kapatın. Daha sonra aktif edebilirsiniz. Size KMSPico ile virüs bulundu diye uyarı mesajı verir. Endişelenmeyin. Windows kendisine tehdik olarak gördüğü için bunu yapar. Çözüm için ise mesaja tıklayın ve ayarlar bölümünden "Cihaza izin ver" seçeneğini seçip "Eylemi Başlatın".

2. Bilgisayarımızda cmd komutları ile programsız yapabiliriz. Bunun için aşağıdaki komutları masaüstünde bir metin dosyası açın. (Not Defteri ile) ve içerisine kopyalayın. Daha sonra ise Dosya-Farklı Kaydet seçeneklerinden isminin sonuna ".cmd" ekleyin ve kaydedin. Daha sonra bu dosya üzerinde sağ tuş "Yönetici olarak Çalıştır" seçin ve çalıştırın. Böylece Microsoft Office lisanslanmış olacaktır. Ne zaman lisans sıkıntısı yaşarsanız bu şekilde dosyayı çalıştırmanız yeterlidir. 

Microsoft Office 2019 Programsız Aktive Etme Kodları:

@echo off
title Activate Microsoft Office 2019 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Microsoft Office Standard 2019&echo - Microsoft Office Professional Plus 2019&echo.&echo.&(if exist "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16")&(if exist "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16")&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Office...&cscript //nologo slmgr.vbs /ckms >nul&cscript //nologo ospp.vbs /setprt:1688 >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:6MWKP >nul&cscript //nologo ospp.vbs /inpkey:NMMKJ-6RK4F-KMJVX-8D9MJ-6MWKP >nul&set i=1
:server
if %i%==1 set KMS=kms7.MSGuides.com
if %i%==2 set KMS=kms8.MSGuides.com
if %i%==3 set KMS=kms9.MSGuides.com
if %i%==4 goto notsupported
cscript //nologo ospp.vbs /sethst:%KMS% >nul&echo ============================================================================&echo.&echo.
cscript //nologo ospp.vbs /act | find /i "successful" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at msguides.com@gmail.com if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
explorer "http://MSGuides.com"&goto halt
:notsupported
echo.&echo ============================================================================&echo Sorry! Your version is not supported.&echo Please try installing the latest version here: bit.ly/aiomsp
:halt
pause >nul
Kodlar başka bir siteden alıntıdır. 

Ayrıca Google Arama motorunda aşağıdaki ifadeleri kullanarak arama yapabilirsiniz.

Ofis 2019, KMS Office 2019, Office 2019 İndir, Office Aktivasyon, Office Aktivasyon Kodu, Office 2019 Aktivasyon, Office 2019 Lisanslama, Office 2019 Etkinleştirme, Office 2019 Orjinal Yapma, Office 2019 Aktivasyon Kodu, Microsoft Office Aktivasyon, Office Lisanslama Programsız, Office 2019 Etkinleştirme Kodu, Office Etkinleştirme Programsız, Microsoft Office Aktivasyon Kodu, Office 2019 Etkinleştirme Programı, Microsoft Office 2019 Etkinleştirme, , Office 2019 Crack, Office 2019 Full
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: