Eğlenceli Animasyon Hazırlama

Eğlenceli Animasyon Hazırlama




Animasyon hazırlamak bu kadar eğlenceli ve kolay olmamıştır siye düşünmeye başladım. Çünkü moovly ile tanıştım. Bu yazımda sizlere İnternet'te gezinirken karşılaştığım animasyon hazırlama sitesinden bahsetmek istedim. Site Moovly adında bir site.

Tanıtım videolarını izledikten sonra daha önceden bilinen PowToon benzeri olduğunu fark ettim. Öğretmen olarak tam da işime yarayacak uygulamalardan birisi olduğunu düşündüm. Diğer branşlarından birçok öğretmen Moovly ile güzel ders ile ilgili animasyon ve videolar hazırlayabilir. öğrencilerinize veya okul genelinde belirli bir konu hakkında animasyon hazırlama etkinliği ve yarışmaları düzenleyebilirsiniz.

Moovly bulut tabanlı çevrimiçi olarak dijital içerik oluşturmaya yarayan bir araçtır. Moovly üzerinden videolar, sunumlar, animasyonlar gibi dijital içerikler oluşturabilir, bu oluşturduğunuz içerikleri bulut sayesinde Moovly’nin kendi sitesinde saklayabilirsiniz. Ayrıca isterseniz ücretsiz olarak bilgisayarınıza farklı farklı video formatlarında indirebilirsiniz.

Moovly kullanımı oldukça kolay bir uygulamadır. Siteye girdiğinizde karışık gelebilir. Biraz inceledikten sonra kullanımının kolay olduğunu zaten anlayacaksınız.
Moovly efektleri oldukça işinize yarayacak ve animasyonlarda hoş bir izlenime sahip olacaktır. Oluşturduğunuz animasyonlarda el yazma efektinden kaydırma efektlerine kadar nesneleri yerleştirmek için birçok efekt bulunmaktadır. Animasyon hazırlamak böylece daha eğlenceli hale gelmektedir.


Moovly kendi kütüphanesinde birçok resim barındırıyor. İsterseniz dışarıdan da resim ve ses dosyası eklemenize izin veriyor. Böylece istediğiniz nesneyi siz de animasyonunuza kolayca ekleyebileceksiniz. Powtoon daha önce baktıysanız Moovly’e bakın derim.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: