İstenmeyen Tarayıcı Virüslerinden Kurtulmak

İstenmeyen Tarayıcı Virüslerinden Kurtulmak


Birçok bilgisayar kullanıcısının başına web tarayıcısı virüsleri gelmiştir. Girdiğiniz bir site, indirdiğiniz bir yazılım vb. sebeplerle sisteme bulaşan tarayıcı virüsü. Bunları kaldırmak için birçok zahmetli işler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce başıma geldiği için biliyorum. Yok Program ekle-kaldır' dan sil, tarayıcı eklentilerinden sil, olmadı Registry tek tek bul ve sil gibi birçok uğraş. Bazende ne yaparsanız yapın silemezsiniz. Çünkü Windows sistem dll yapısına bulaşıyor, her seferinde kendini yeniliyor. Böylece tek yapmanız bilgisayara format atmak kalıyor. 

İşte yukarıda anlattıklarımın başınıza gelmemesi veya geldiyse kolay ve pratik yoldan tarayıcı virüslerinin temizlemesi için basit bir uygulama önereceğim. Bu uygulama tarayıcınızı ve öncelikli olarak sisteminizi tarar ve temizler. Böylelikle eski İnternet keyfinize tekrar ulaşabilir, iş görmeyen uygulamalardan da haliyle kurtulmuş olursunuz.

Yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve yönetici olarak çalıştırmaktır. Çalıştırdıktan sonra uygulama gerekenleri yapacak ve size log olarak raporlama verecektir. Daha sonra istediğiniz eklenti ve benzeri araç eklentilerini kurarsınız.

Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum bölümünde bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: