Bilgisayarda Windows 11 Yüklemeden Kullanın

Bilgisayarda Windows 11 Yüklemeden Kullanın


Windows 11 merak edenler için bilgisayara yüklemeden kullanmak isteyenler için aşağıda vereceğim yöntem ile kullanabilir veya deneyebilirsiniz.

Windows 11 çıktı ve birçok kullanıcı tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi özellikler IT ve BT sektöründe olanlar bilgisayarlarına yüklediler ve umduklarını bulamadıkları ve stabil (kararlı) olmadığı için Windows 10 tekrar döndüler. 

Windows 11’in yeni masaüstü sürümünü bilgisayarınıza herhangi bir risk almadan kullanmak isterseniz aşağıdaki adrese tıklayın ve çevrimiçi kullanabilirsiniz. Açık kaynaklı bir web projesi, Javascript, CSS ve React web teknolojilerini kullanarak her hangi bir internet web tarayıcınızda kullanabilirsiniz. Windows 11 masaüstü sürümünü taklit ediyor diyebiliriz. Tam bir işletim sitemi olmasa da Windows 11 deneyimini görebilirsiniz. Dosya gezgini yok ama uygulama mağazasını kullanabilirsiniz.

Ayrıca Windows 11 çevrimiçi geliştirici sayfasına buradan göz atabilirsiniz. Önceden yüklenmiş bir çok programı kullanabilirsiniz. Windows 11 oturum açma ekranında oturum şifresi isteğinde herhangi bir şifre bir harf sayı yazsanız bile açılır. Ayrıca akıllı cihazlarınızda da Windows 11 çevrimiçi kullanabilirsiniz.

Özellikle belirtmek istiyorum Windows 11’i web tarayıcıda çevrimiçi kullanmak için oturum açmadan, yüklemeye gerek kalmadan Buradan kullanmaya başlaya bilirsiniz.

Site Adresi için tıklayın
Geliştirici Kaynak kodları incelemek ve görmek için Github adresinden bakabilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: