Windows Xp Serial-Crack Gerekmeden Etkinleştirmek, Orjinal Yapmak

Windows Xp Serial-Crack Gerekmeden Etkinleştirmek, Orjinal Yapmak


Selam 
Sevgili Arkadaşlar;



Geçen bilgisayarıma Windows Xp yükledim. Ancak bildiğiniz gibi, windows xp etkinleştirme uyarısı aldım. 30 gün içinde windows xp işletim sistemini etkinleştirmeniz gerekiyor. Aksi taktirde sürekli olarak "Windows Xp'nizi etkinleştirmek için 30 gününüz kaldı" benzeri uyarı alacaksınız. 30 gün sonunda windows xp işletim sisteminiz açılmayacaktır. İnternette windows xp etkinleştirmek için birçok yöntem bulunuyor fakat bunların hiçbiri çalışmıyor. Örneğin windows xp legal isimli bir konu var. Size key oluşturuyor ve sistemin keyini yani serialini değiştirmenizi sağlıyor. Fakat piyasada çalışan güncel windows xp seriali pek yok. Dolayısıyla windows xp işletim sisteminizi etkinleştiremiyorsunuz. Diğer bir yöntem ise cracklar. Fakat tüm cracklerin içinde virüs bulunmakta. Bilgisayarınıza hertürlü virüs, keylog bulaşabilir. Bu tür crackleri kullanırsanız, bilgisayarda yazdığınız hertürlü kişisel bilgi, virüsü koyan kişilere gidecektir. 

Peki ne yapacağız. Aşağıda sizlere windows xp güncelleştirmek için bir metod ile %90 yakın çalışıyor... Aşağıdaki adımları izleyerek sonuca ulaşabilirsiniz.

1. Adım : Başlat'a girin
2. Adım : Çalıştır'a tıklayın, açılan yere "regedit" yazın tamam deyin.
3. Adım : Karşınıza çıkan bölümden ;
4. Adım : " HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / WPAEvents" sekmesine ulaşın
5. Adım : WPAEvents kısmına tıklayın, sağ tarafta bulunan "OOBETimer" kısmına 2 kez tıklayın.
6. Adım : "OOBETimer" içinde bulunan rakamların hepsini silin.İçine elinizle şu kodu yazın.
"FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD"
Kodu yazdıktan sonra Tamam deyin.
7. Adım : Son olarak, sol tarafta bulunan "WPAEvents" klasörüne sağ tıklayıp, "izinler" satırına tıklayın.
8. Adım : Karşınıza gelen pencerede "System" sekmesini seçin ve aşağısında bulunan "Tam Denetim" kısmındaki "izin verme" kutusunu işaretleyin.Böylece tam denetim izinlerini kapatmış oluyoruz.
9. Adım : "WPAEvents" izinler bölümünde, "System" sekmesi seçili iken, altta bulunan "Gelişmiş" tuşuna tıklayınız.Burda "Bağımlı Nesnelere uygulanan izin girdilerini ana öğeden devral.Bunları açıkça burada tanımlananlara ekle" kısmının yanında bulunan tiki kaldırın.Tik işaretini kaldırdıktan sonra bir uyarı gelecek.Bu uyarıya "Kopyala" deyin.Daha sonra yine bu bölümde, bulunan izin girdileri kısmında "SYSTEM" seçi iken aşağıdan, "Düzenle" tuşuna basınız.Bu bölümde izin verme sütunundaki tüm kutular işaretli olmalıdır.Değişiklikleri yaptıktan sonra uygula deyin.
10. Adım : Daha sonra tüm pencereleri kapatıp, Windows xp işletim sisteminizi yeniden başlatın. Artık Windows Xp işletim sisteminiz etkinleştirilmiştir. Windows xp işletim sistemini orjinal yapmak bu kadar kolaydır..
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: