Ad Soyad İle Mail Adresi Bulma

Ad Soyad İle Mail Adresi Bulma

Sevgili Arkadaşlar;

Eğer tanıdığınız birisinin mail (hotmail, gmail,yahoo gibi) adresini bilmiyorsanız aşağıdaki program ile kolaylıkla bulabilirsiniz. Program aynı zamanda mail adresini bulduktan sonra o mail adresine e-mail gönderme imkanı da sunuyor. Ayrıca programın filtreleme özelliği de bulunmaktadır.

Programı açtığınız zaman ilk önce “username@….com”  bölümünde bulmak istediğiniz mail / posta uzantısını yazmanız gerekiyor. (hotmail gibi). Ardından “Setting” bölümünden ad ve soyad seçeneklerini belirleyin. Yani aradığınız mail / posta adresini;


  • isim ile bulmak istiyorsanız “Add a prefix to every user name” işaretleyip karşısındaki boşluğa aradığınız kişinin adını yazmalısınız.
  • soy isim ile bulmak istiyorsanız “Add a Suffix to every user name” işaretleyip karşısındaki boşluğa aradığınız kişinin soy adını yazmalısınız.
  • Hem isim hemde soy isim ile bulmak istiyorsanız her ikisini de işaretleyip


Bütün bunları yaptıktan sonra “OK” butonuna basarak işlemi tamamlayın. Ardından “Search” butonuna tıklayarak aramayı başlatın. Eğer aramayı durdurmak istiyorsanız “Pause” butonuna basmanız yeterli. Aramadan sonra önünüze çıkan mail / posta adreslerini silmek için sırasıyla “Clear email adres / clear all” butonlarına basın. Arattığınız mail  / posta adreslerini kaydetmek için ise “Save Progress” butonuna basmalısınız. Eğer daha önceden yaptığınız bir arama varsa ve bu aramayı devam ettirmek istiyorsanız “Load Progress” butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Program Adı : Super Email Harvester
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: