Toplu ve Hızlı Resim Küçültme Programı

Toplu ve Hızlı Resim Küçültme Programı

Merhabalar sevgili arkadaşlar;


Bu yazımda size Photo Magician 2 programını anlatmaya çalışacağım. Çoğumuzu fotoğraflarla haşır neşir oluyoruz. Yüksek çözünürlüklü resim çekebilien telefonlarımız, fotoğraf makinelerimiz bulunmaz nimetler. Fakat yüksek çözünürlüğün getirdiği bir sorun var ki hepimizin çok zamanını alıyor. Yüksek çözünürlüklü kaliteli fotoğraflar hafıza da çok fazla yer tutmakta ve internet ortamın da paylaşılması zor olmaktadır.

Piyasa da bulunan orta halli bir telefon bile 2 MB. büyüklüğünde bir fotoğrag çekebiliyor. Ülkemizde ki internet hızını düşününce 2 MB. bir resimi internet ortamında kullanmanın ne kadar olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Tek bir resimden bahsediyorsak küçültmek çok zor olmuyor aslında. Online olarak resim küçülten web siteleri doldu internet alemi. Peki ya resim sayısı fazlaysa? İşte resim sayımız çok olduğunda devreye şimdi anlatacağım Photo Magician 2 programı devreye girecek. Bu program Türkçe dahil bir çok dili destekliyor. Kullanması ve hızı çok çok iyi. 4 MB. büyüklüğünde bir resmi bozmadan 100 KB. kadar düşürebiliyor. En güzel yönlerinden biri programın kullanacağınız 3 adet sekmesi var. Programın nasıl çalışacağını çözmek birkaç dakikanızı alıyor.

Site adresi : http://photo-magician.en.softonic.com/ veya diğer bir seçenek ise http://theindexof.net/photo+magician linki olabilir.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: