Online Mp3 Müzik Kesmenin Kolay Yolu

Online Mp3 Müzik Kesmenin Kolay Yolu


Sevgili Arkadaşlar;

Bazen dinlediğiniz bir müzikte çok hoşunuza giden bir kısma rastlarsınız ve keşke müziğin bu kısmını cep telefonuma zil sesi yapabilsem veya her hangi bir işlem yapsam diye düşünürsünüz. Bunu yapabileceğiniz pekçok program var fakat bu programlar genelde çok yönlü ve birçok insan için oldukça karmaşık. Size basit kullanımlı, kurulum derdi olmayan, işi sadece mp3ten istediğiniz kısmı kesip kaydetmek olan bir uygulama lazım. Cut Mp3 Online bu iş için biçilmiş kaftan.

Bu site sayesinde hiç bir program indirip kurmanıza gerek kalmadan mp3 müziklerin istediğiniz yerini kesip cep telefonu melodisi, site arkaplan müziği gibi farklı amaçlarla kullanabilirsiniz.

Mp3 Kesme İşlemi:
Önce cutmp3.net adresine girelim. Bilgisayarımızdaki müziği buraya yükleyerek işleme başlıyoruz.



1. Önce kesmek istediğimiz mp3 müziği siteye yükleyeceğiz. Open MP3 butonuna basın, bilgisayarınızdaki müziği seçin ve müziğin siteye yüklenmesini bekleyin. Resimdeki gibi mavi dalgalar geldiğinde yükleme işlemi tamamlanmış demektir.

2. Şimdi müzikte kesip almak istediğiniz aralığı seçeceksiniz. Bunun için iki yol var. 2 no'lu okla gösterilen küçük düğmelerden soldaki müziğin başlangıç yerini sağdaki bitiş yerini gösterecek şekilde hareket ettirin. Bu iki düğme arasında kalan kısım Cut butonuna bastığınızda kesip alınır ve bilgisayarınıza kaydedilir.

3. Daha kesin bir sonuç için 2. seçenekte anlatılan yöntemi değil de bu yöntemi kullanabilirsiniz. Burada 3 no'lu okla gösterilen kısımlara müziğin başlangıç ve bitiş sürelerini giriyorsunuz. Bu süreleri müziği Winamp'ta dinleyerek tespit edebilirsiniz. Başlangıç ve bitiş zamanını girdikten sonra Cut butonuna basınca belirttiğiniz kısım kesilecek ve bilgisayarınıza mp3 dosyası olarak kaydedilecek.

İstediğiniz sadece müziğin sevdiğiniz bir kısmını kesip almaksa müzik kesici program arama, indirme, kurma gibi zahmetlere girmenize gerek yok. Cut Mp3 Online ile işinizi basit şekilde halledebilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: