Web Sayfalarındaki Resimlerden Online Kolaj Çalışmaları HazırlaMAK

Web Sayfalarındaki Resimlerden Online Kolaj Çalışmaları HazırlaMAK



Sevgili Arkadaşlar;

Loupe, istediğiniz sayıda resmi birlikte kullanarak çeşitli hazır şekil veya logo kalıplarında yeni kolaj çalışmaları ve sanatsal resim kolajları hazırlayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve bir o kadar da yararlı olabilecek bir online kolaj hazırlama sitesidir.

Loupe, kolajlarda kullanılacak resimleri Facebook resimlerinizden, Bing arama motorunda görsel arama yoluyla, Twitter'da paylaşılan resimlerden, Instagram içinde arama yaparak, belli bir Tumblr blogunun içinden ya da doğrudan bir web sayfasından tam 6 farklı yolla çekerek kontrol paneli içindeki 62 adet hazır şeklin kalıbında veya isterseniz sizin belirleyeceğiniz bir kelimenin yazım şeklinde yepyeni bir kolaja dönüştürerek görsel şovlar yapmanıza olanak sağlamaktadır.




Loupe'u kullanmak inanılmaz kolay. Hiçbir üyelik gerekmeden sadece www.getloupe.com/create adresine gidip açılan sayfada New düğmesine basmanız ilk adım olarak yetiyor. New düğmesine bastıktan sonra uygulama size kolajda kullanılacak resimleri nereden çekeceğinizi belirlemeniz için Facebook, Bing arama, Twitter, Instagram, Tumblr ve URL şeklinde 6 farklı öneri sunmaktadır. Bunlardan birini seçip resimleri çekiyorsunuz.

Ardından uygulama resimleri ana paneline toplayıp sizden, üst bölümde gösterdiği hazır şekillerden herhangi birini veyahut bunların en sağında yer alan "T" işaretine basarak bir kelime girmenizi istiyor:


Örnek olarak "E-Siber"i girince Loupe size anında çektiği resimlerden bir "E-Siber" kolajı hazırlıyor. Ya da seçtiğiniz hazır şeklin kalıbında yeni bir kolaj ortaya çıkarıyor.
İşinizi bitip kolaja son halini Edit düğmesi ya da elle verdikten sonra hazırladığınız yeni kolajı Share düğmesine basarak Facebook profilinizde paylaşabiliyorsunuz. İsterseniz Facebook'ta paylaştığınız kolajı gidip masaüstünüze de indirebilirsiniz.

Kaynak: e-siber.com

Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: