SIM Kartsız WhatsApp Kullanmak

SIM Kartsız WhatsApp Kullanmak

Sevgili Arkadaşlar;

Cep telefonunuz veya tabletiniz varsa ve SIM kartınız yoksa size önereceğim adıları kullanarak WhatsApp kullanabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapacağız sorusuna cevap aşağıda yazıyor.

Bunun için sabit telefon hattı numarası üzerinden yapacağız. Evde yoksa çeşitli yerlerden bildiğimiz bir sabit telefon olabilir. Fakat sizin ulaşabileceğiniz bir yerde olması önemli. Çünkü daha sonra doğrulama kodu için gerekli olacaktır.


1. Adım :  İlk önce cihazımıza WhatsApp kuruluyoruz. Nereden mi kuracağız diyen varsa Googleplay veya her hangi bir yerden olabilir.

2. Adım : Kurduktan sonra bizden bir telefon numarası isteyecektir. Bizde buraya sabit hatta sahip olan numarayı gireceğiz.

3. Adım : İşlemleri bitirdikten sonra size bir medaj gönderilecek ve sizden bu mesajdaki doğrulama kodunu girmenizi isteyecektir. Ama bizim telefonumuz sabit hatlı olduğundan mesajı okuyamam diyordanız o zaman 5-10 dk. kadar bekleyin. bu arada sizi arayacaklar ve size doğrulama kodunu öğrenmek istediğinizi soracaklardır. Sizde oanayladıktan sonra sabit hattınıza gelen arama ile doğrulama kodunu öğreniniz ve sisteme giriş yapabilirsiniz.

 İşlem bu kadar. Hadi kolaylıkla kullanmaya başlayınız.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: