Cihazları Telefondan Kontrol Edin

Cihazları Telefondan Kontrol Edin

Sevgili Arkadaşlar;
Bütün kumandalı cihazlarınızı cep telefonundan kontrol etmek isterseniz sizlere Samsung cihazlarda yüklü olarak gelen WatchON programını önerebilirim.  Fakat WatchON programından daha kaliteli olan Smart IR Remote programını da kullanabilirsiniz. Yalnız bu program ücretlidir.

Programı cep telefonumuza kuralım ve daha sonra ise güncellenmesini yapalım. Güncellemeden sonra WatchON şöyle çalıştırabilirsiniz.



Bir çok kişi ben dahil güncellemeden sonra düzgün çalışmadığını sanıyor evet kısmen doğru ama tamamen değil eskiden Türkiye listede yokken diğer ülkeler deyip istediğimiz cihazı seçip kontrol edebiliyorduk tabi bu cihazlar veritabanların da varsa, olmayan cihazlar olabiliyor. Son güncellemeden sonra direk Türkiye geliyor bizde ister istemez seçip ilerliyoruz fakat çıkan listede sadece Dsmart ve Digiturk çıkıyor bu servisleri kullanlar için evet doğru bir seçim fakat normal Dijital TV kullananlar işte burada sorun çıkıyor. 
Bu sorunu aşmak ise şöyle:
Program ayarlarını sıfırlayın programın giriş ekranında ülkeler gelecek başta Türkiye (bunu seçmeyin), işte bu kısımda en altta inip diğer ülkeleri seçiyoruz buradan da TV deyip cihazımızı programa tanımlıyoruz işte artık kumandamız hazır.  :) 


Bilmeyenler için programı özet geçeyim program telefonu uzaktan kumanda haline getiriyor zengin veritabanı sayesinde bir çok cihaz kumanda ediliyor buna klima dahil.  :) 

Program Samsung cihazlarda yüklü geliyor bunun dışında denemek ve test etmek isteyenler için aşağıda linki veriyorum.

Link için Tıklayınız

Umarım bir faydalı olur.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: