Yeni nesil depolama ve cloud servisi

Yeni nesil depolama ve cloud servisi

Sevgili Arkadaşlar;

Cloudup isminden anlaşılacağı gibi, tamamen bulut teknik altyapı ile, her platformdan dosyalarınıza ulaşmanızı sağlıyor. Asıl gayesi bu olmasına karşın, arkasındaki sahip imajınında Automattic olmasını göz önünde bulundurduğunuzda ne kadar basit kullanımı olabilen bir proje / application olduğunu zaten kendinizde anlayabilirsiniz.

Şu an için yalnızca davetiye ile abonelik / kullanıcı kaydına izin veren servis, yakın zamanda tamamen herkese açık olarak kullanıma sunulacak. Tek tuşla yükleme ve paylaşma imkanı sunan servisin en güzel tarafı, henüz beta olmasına rağmen bile tüm platformlarda basit buglar haricinde sorunsuz olarak kullanılabilir olması.

Yüksek ihtimalle, servisin uzun dönemden beri beta olmasındaki en güzel sebep sanıyorum ki, tüm platformlar için geliştirilecek olan uygulamaların yaratılması. Zaten tarayıcı tabanlı kısmının büyük bir yüzdesinin tamam olduğunu da inceleme sonrası öğrenmiş oldum.

Bu rakam oldukça güzel bir değere sahip aslında, bireysel bir kullanıcının rahatlıkla işini görecek olan 200 GB depolama alanı olması oldukça sevindirici. Yalnız ücretsiz olarak kullanıma açık paketlerde / aboneliklerde, şöyle bir kısıtlama durumuna gidilmiş. Kullanıcı , 1000 adet öğeyi hesabında saklayabiliyor. Sanıyorum bu ücretli abonelik durumunda daha yüksek limitlere doğru eşitlenecek.

Servis aboneliğinizin girişinin ardından gelen sürükle / bırak mantığında da kullanılabilecek dashboard’ınız büyüleyici desem abartmış olmam. Resimden, mp3 formatına, videodan dökümanlara kadar çok fazla sayıda stream dosyasının yüklenmesine izin veren serviste her hangi bir bandwitch sınırlaması da henüz bulunmuyor.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: