Prezi Nedir? ve Kullanımı

Prezi Nedir? ve Kullanımı

Sevgili Arkadaşlar;
Bu yazımda sizlere Prezi programının nasıl kullanıldığını anlatan bir video paylaşmak istedim. Prezi dikkat çekici , eğlenceli , profesyonel bir şekilde sunum hazırlamaya yardımcı olan programdır. Prezi hem bilgisayarda hemde İnternet sayfası üzerinden kullanılabilir bir programdır.

Prezi, standart sunum programlarından sıkılmış olanların; sunumunu daha eğlenceli  ve ilgi çekici hale getirmek isteyenlerin yardımına koşan bir sunum hazırlama sitesidir. Görsel üstünlüğünün yanında Prezi’de kullanıcılarına İnternet bağlantısı olan istediği her bilgisayardan ulaşabilmesi imkanını da sağlıyor. Bu da artık sunumlarımızı USB’lerinizde taşımak zorunda kalmayacağınız anlamına geliyor. Hazırladığınız sunumlar profilinizde (bedava üyeliğe 100 MB depolama alanı olmak üzere) saklanıyor. İstediğinizde hazırladığınız sunumu düzenleyebiliyorsunuz.

Prezi’nin tutumu özgürlüğü kısıtladığından bedava sürümde yapılmış sunumlar hemen kendini belli ediyor. Yine de göz alıcı geçiş efektlerinin ve taslak tasarımlarının azımsanamayacak kadar güzel olduğunu belirtmek isterim.

İnternet'ten Prezi'nin fulla versiyonlarını kısa bir araştırma neticesinde bulabilirsiniz. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek kolayca sunumlar yapabilirsiniz. Video Youtube'dan alıntıdır.

Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: