%100 Backlink Almada Link Wheel Yöntemi

%100 Backlink Almada Link Wheel Yöntemi

Link Wheel Yöntemi ile %100 Backlink Sağlamak

Bildiğiniz gibi google arama algoritmasını geliştirmeye ve yeni değişikliklere giriştikçe SEO (Arama Motoru Optizasyonu) için yeni yöntemler geliştirilmektedir. Bu yöntemlerden birisi de Link Wheel adı verilen backlink yöntemidir.

link Wheel
Bu yöntem ile backlink direk olarak kendi siteniz için değil de dolaylı yoldan backlink alıyorsunuz. İsterseniz biraz daha açayım Link Wheel yapısını sizlere.

İlk önce çeşitli ücretsiz blog sitelerden kendimize bloglar kuruyoruz. Daha sonra bu blog sitelerden kendi blog sitemize linkler veriyoruz. En son kendi backlink alacağımız sitemize linkler veriyoruz. Böylece doğal yöntemler ile %100 çalışan backlink almış oluyoruz.

Kısacası Link Wheel yapısı paravan sitelerden ve link ağlarından oluşmaktadır. Bu yöntem ile göreceksiniz ki siteniz üzerindeki etkilisi çok olumlu ve güzel neticeler verecektir.  

Link Wheel yapısını yaparken bazı dikkat etmeniz gereken hususlar

Birincisi bu işlemleri yaparken kısa sürede yapmaya çalışmayın. Bir planlama ve zamanlama yapmalısınız. Eğer bir çok paravan siteyi kısa sürede kurar ve link ağı oluştursanız google sizi değerlemdirmeye almayabilir ve diğer tabirle Google'da Sandbox yemenize sebep olur. Önemli olan yavaş ve kararlı adımlarla ilerlemektir. Yani aceleye gerek yok.

Bu yöntemi kullanmanızı şimdilerin tabiriyle şiddetle tavsiye ediriyorum. Link wheel güzel bir backlink yapısıdır. Bu yöntemi bir çok SEO danışmanı kullanarak siteler için güzel sonuçlara ulaşmaktadır.

Belli başlı ücretiz blog siteleri WordpressBlogger, Tumblr, LiveJournal, Weebly, Webs, Blog, Blogcu
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: