Web Siteniz için Ücretsiz Canlı Destek Uygulaması

Web Siteniz için Ücretsiz Canlı Destek Uygulaması

Web Siteniz için Ücretsiz Canlı Destek Uygulaması

canlı destek
Merhaba Arkadaşlar;

Bu yazımda sizlere sitemizde de aktif olarak kullandığımız canlı destek veya diğer adıyla sohbet uygulamasından bahsetmek istiyorum. bilindiği üzere bu iş için Zendesk, Zoopim, Qndestek, Spechy ve benzeri birçok uygulama bulunmaktadır. Fakat bu uygulamaların en büyük sıkıntısı bana göre paralı olmasıdır. Belli bir yere kadar ücretsiz olarak sundukları hizmetler var ama bana göre TAWK sunduğu hizmetlere göre oldukça iyi ve ücretsiz.

İsterseniz sizlere biraz TAWK hakkında bilgi vereyim. Kendimce belirlediğim veya tespit ettiğim bazı özellikleri;
  • İstediğiniz kadar sitede tek bir kullanıcı ile kullanabilirsiniz. A sitesinde farklı B sitesinde farklı birbirinden bağımsız kullanabilirsiniz. Sadece Sites bölümünden eklem ve ayarlarını yapın. Böylece aynı anda farklı kullanım yapabilirsiniz.
  • İstediğiniz sitede veya sayfada aktif – pasif edebilirsiniz.
  • Çoklu canlı destek personeli ekleyebilirsiniz. böylece canlı desteğe birden fazla kişi aynı anda müdahil olabilir. Kurumsal bir yer için departman yönetimi yapabilirsiniz.
  • Ücretsiz olması en büyük özelliği. Böyle bir hizmeti normalde para vererek 10-15 $ gibi fiyatlara faydalanabiliriz. Ama burada ücretsiz.
Tawk
  • Kısa kodlar ile uzun cümleleri kısa kodlarla yazabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse /slm “Selam, Hoş geldiniz. Nasıl yardımcı olabilirim?” gibi kendinize göre kısaltmalar oluşturabilirsiniz.…
  • Widget kodunuzu ve pencerenizi neredeyse bütün özelliklerini düzenleyebilirsiniz. Renkler, boyutlar ve özellikleri ve daha bir çok özelliği istediğiniz gibi değiştirin.
  • Ban göre çok kullanışlı istatistik sayfası var. Yani Dashboard kısmından günlük ve geriye dönük istatistikleri görebilirsiniz. Kurumsal bir firma için personelinizi verim arttırmak için izleyebilirsiniz.
  • WordPress kullanıyorsanız şu eklentisini kullanarak sitenize eklemeyi kolaylaştırabilirsiniz
  • Anlık sitede olanları, hangi sayfada olduklarını, eğer veri varsa hangi şehirden girdiklerini. ip adreslerini, hangi işletim sistemi ve tarayıcıdan girdiklerini görebiliyorsunuz.
  • Sohbet kayıtlarını ve geçmiş sohbetleri inceleyebilirsiniz.
  • Mobil kullanım destekli dashboard ve widget responsive destekliyor. Telefon veya Tablet kullanabilirsiniz. Her yerden kolay hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
Daha birçok özelliğiniz yazabiliriz. Burada kısa kesip sizlere bırakıyorum.

Kısacası TAWK alternatif ücretli hizmetleri verenlere göre hiç diğerlerine para vermenize gerek kalmıyor. Siteler, sayfalar ve widget özelleştirmeleriyle filtreleme yapıp kompleks çözümler sunabilirsiniz. eğer kurumsal bir yerde iseniz TAWK ile ekibiniz ister 1 kişi ister 100 kişi olsun bütün departmanları düşünerek çözümler üretebilirsiniz.

Sizlerde kullandıkça ne kadar faydalı ve kullanışlı olduğunu göreceksiniz. 
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: