Siyah Şapkalıların Kullandığı SEO Araçları

Siyah Şapkalıların Kullandığı SEO Araçları


Siyah şapkalı diye tabir edilen kötü niyetli kişilerin SEO için kullandığı yöntemleri doğru bir amaç için doğru şekilde kullanıldığında web siteniz Google üst sıralara çıkabilir. Siyah şapkalılar SEO işlemini yaparken çeşitli araçlar kullanmaktadırlar. Bu yazımda sizlere bu araçlardan bahsetmek istedim.
Siyah şapkalıların yaptığı SEO işlevlerini genelde İnternet pazarlama alemi veya başarılı pazarlamacılar kullanmayı tercih etmektedirler. Bizlerde bunlara bakarak kendi SEO çalışmamızı yapabiliriz.
Dikkat bu notu okumadan geçme
Siyah Şapkalıların yaptığı SEO, arama motorlarının hizmet şartlarını ihlal ederek sitenizi arama motorlarının sıralamalarında arttırmak için kullanılan yönteme denilmektedir. Black Hat SEO, etik değil ve çoğu kesim tarafından onaylanmamaktadır. Siyah şapkalıların yaptığı SEO çalışmaları arama motorlarının kurallarını ihlal eder ve bu yüzden sitenizin yasaklanmasına sebep olabilir. Black Hat SEO yaptığınız anlaşılırsa Google filtrelerine takılabilirsiniz. Google filtreleri ise sürekli kendini güncelleyen ve farklı şeyleri kriter olarak baz alan yapılardan oluşmaktadır.

GSA Search Engine Ranker

Bir çok siyah şapkalının sınırsız sayıda güvenli,sağlam backlink oluşturmak için kullandığı SEO araçlarıdan biridir. Bir haftada birçok backlink alabilirsiniz.

Traffic Booster Pro V3

Siyah şapkalıların otomatik blog yazısı yayınlama da popüler olanlardan birisidir. Çeşitli dillerden çok sayıda içeriği toplar ve sitenize kendi dilinize çevirerek yayınlar yapabilirsiniz. Böylece, çok sayıda başka makaleleri kolaylıkla ve hızlı bir şekilde oluşturulabilir ve paylaşabilirsiniz. En son sitesi kapanmıştı. Diğer alternatif yerlerden bulabilirsiniz.
Tweet Attacks, belirli ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında konuşan insanlara Tweetleri göndermek için kullanılmaktadır. Örnek vermek gerekirse diyelim birileri Samsung J5 Cep telefonu hakkında tartışıyor, bu araç ile o kişilere bu ürünü içeren sitenizin bağlantısını gönderiyor.

The Best Spinner



Makalelerinizi farklı sitelere farklı şekilde göndermeyi düşünenler için tam aradığı araç çubuğudur. Farklı içerikler yazmak çok zaman alabilir. Bu araç sayesinde makalenizi farklı eşsiz ve yeni yazılmış gibi yazabilirsiniz. Böylece size zaman kazandırmış olacaktır.

Scrapebox



Bu aracı genellikle web sayfalarınızda birçok yorum oluşturarak SEO açısından sitenize girişin çok olması sağlanmaktadır. Bunun için binlerce yorum oluşturabilir ve başka sitelere kendinize daha fazla backlink sağlamak için diğer sitelere yorumlar gönderebilirsiniz.

Genellikle blog ağı oluşturarak kendi sitenize SEO açısından fayda sağlamak için kullanılmaktadır. Siyah şapkalıların kullandığı SEO aracı, güçlü bir blog bulutu oluşturmanın mükemmel bir yoludur.

XRumer


Siyah şapkalılardan profesyonellerin kullandığı ve hızlı SEO yazılımıdır. Site trafiğini yüzlerce, binlerce artırabilirsiniz. Bu aracı yeni başlayanlar da uzmanlarda kullanabilirler.

SeNukeXcr, otomatik bağlantı kurmada pazarlamacıların lideri konumundadır. Çok fazla kaynağa erişim sağladığından en çok kullanılan pazarlama araçlarındandır. Bunun sayesinde backlink oluşturmak bu araçla çok kolay hale gelmektedir.
Yukarıda bahsettiğim SEO araçları genel anlamda kullanımı ile ilgili İnternet üzerinden araştırma yapın. Özellikle youtube kullanmanızı öneririm. Daha sonrasında ise kullanımını yapın diye tavsiyede bulunacağım. Yanlış işler sonucunda SEO olarak siteniz daha kötüye gidebilir veya Google Arama botları tarafından tespit edilebilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: