Ücretsiz ve telifsiz Fon Müzik Kaynakları

Ücretsiz ve telifsiz Fon Müzik Kaynakları

Ücretsiz ve telif istemeyen fon müziklerini kullanabilmeniz için derlediğim kaynaklar aşağıdan ulaşabilirsiniz. Birçok projede kullanabileceğiniz fon müziklerini istediğiniz şekilde İnternet sitelerinden bulabileceğinizi anlatmaya çalışayım. Bu sitelerden nasıl ve hangi şartlarda kullanacağınızı ve indirebileceğinizi bulacaksınız.
Özellikle eğitim amaçlı olduğunda problem ve sıkıntı yaşanmamaktadır. Bunun dışında kısa film ile uğraşanlar ve youtube üzerinde videolar yayınlayarak para kazanmak isteyenler rahatlıkla kullanabilir. İnternette arama yaparken "Royalty Free Music " kelimeleriyle aratıldığında yani telifsiz arka fon müzikleri ve ses efektleri kaynakları;

Fon müzikleri kaynak Siteleri

Moby Gratis dünyaca ünlü bir müzisyen ve bağımsız film yapımcıları için müziklerini telifsiz bir şekilde kullanıma sunmuş. Müziklerini kullanabilmeniz için tek şartı projelerinizin ticari olmamasıdır. Siteye girmek için MobyGratis.com adresine tıklayınız.

FreeSoundTrackMusic.com isminden anlaşılacağı gibi binlerce telifsiz fon müziği barındırmaktadır. Sitedeki bütün müzikler ücretsiz değil, ama büyük bir çoğunluğu free etiketi ile ücretsiz bir şekildedir.
PacDV sitesi telifsiz müziklerin yanında bir çok ses efektini de ücretsiz bir şekilde indirmenize ve kullanmanıza izin veriyor. Sizlerden tek istedikleri projelerinizde onların ismine yer vermeniz.

DanoSongs :Bir müzisyenin kendi yaptığı telifsiz müzikleri yayınladığı bu sitede birbirinden güzel fon müziklerini dilediğiniz gibi ticari olmayan her türlü projenizde kullanabilirsiniz. Siteye girdiğinizde müzikler karşınızda olacak ve istediğiniz müziklerin üzerine sağ tıklayarak farklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Son olarak her zaman olduğu gibi müziği nereden aldığınızı ürünlerinizde belirtmeyi sakın unutmayın.

Bensound.com en çok beğendiğim ve çok güzel müziklerin olduğu her türlü kategori barındıran güzel bir telifsiz fon müzik ve ses efektleri sitesidir. Kullanım için tek şart müzikleri kullandığınız alanlarda "bensound.com üzerinden alınmıştır" diye ekleme yapmanız yeterlidir. Daha önceden belirlediğim telifsiz müziklerden bir kaç tanesi
Energy - Going Higher - Memories - Ukulele - Better Days - A New Beginning - Happy Rock - Jazzy Frenchy - Dubstep - Cute - Funny Song - Little Idea - Acoustic Breeze - Epic - Buddy - Happiness - Sunny - Tomorrow - Sci-Fi - The Lounge - Slow Motion - Sad Day - Funky Element


incompetech.com: Kevin MacLeod isimli sanatçının ücretsiz kullanıma sunduğu bir çok müziği barındıran sitesidir.

Soundjay.com: Bu sitede birçok ücretsiz arka plan ses efektleri bulabilirsiniz. Makineden tutun insan sesleri gayet zengin bir kütüphanesi bulunmaktadır. Ücretsiz birçok ufak ses efektleri için güzel bir sitedir.
FreeSound.org: Arkafon sesleri bulabileceğiniz sitedir. 
Umarım faydalı olmuştur. "Royalty free" müzikler ile telif sıkıntısı yaşamadan videolarınızı, filmlerinizi ve projelerinizi istediğiniz gibi sosyal ortamlarda paylaşabilirsiniz. 
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: