Wordpress Linklere Otomatik SEO Link Ekleme

Wordpress Linklere Otomatik SEO Link Ekleme

Wordpress web sitenizde paylaşımlarınızda belirlediğiniz kelimelere belirlenen linkleri verdiğinizde Google tarafından site içi SEO açısından önemli bir yere sahip olabilirsiniz. Böylece linklerinize tıklayanlar diğer sitelere gittiği için sizin siteniz Google tarafından üst sıralara çıkmasına neden oluyor. Bu işlemi yazılarınızda tek tek yapmak zorunda kalıyorsunuz. İşte tam burada sizlere bu işi WordPress için otomatik yapan bir eklenti var desem. Ne güzel olur değil mi. Siz özgün içeriğinizi yazın, gerisini eklenti otomatik yapsın. eklentimizin adı Automatic SEO Link

Sen Yaz WordPress otomatik Link versin.

Automatic SEO Link eklentisi ile yazdığınız yazı içerindeki daha önceden belirlenen etiketlere otomatik olarak link eklemektedir. Birçok sitede bu eklenti ve benzerleri kullanılmaktadır. Google site içi bu tür linklerin bulunduğu sitelere değer veriyor ve bunları site içi backlink olarak görüyor. Sizlerin Google sıralamasında üst sıralara çıkmanızı sağlayan Backlink sağlamış oluyorsunuz.

Eklentiyi kurup aktifleştirdikten sonra ayarlar bölümünden yazı içi verilen linklerin nofollow veya dofollow olmasını belirleyebilirsiniz. Eklentinin en güzel özelliği herhangi bir etiketi, yazınızda sadece bir alanda link veriyor. Tüm bunların dışında, istediğiniz kelimeleri admin panelinde ayarlıyorsunuz. Belirttiğiniz kelime yazınızda geçtiği anda o kelimeye otomatik link veriyor.

Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: