Web Animasyon Araçları 1

Web Animasyon Araçları 1

Web sitesi tasarımcılarının görsel açıdan en önemli yaptıkları güzel animasyonlar ile web site tasarımını yapmaktır. Diğer tasarımcılardan sizleri ayıran en önemli özelliktir.
Web sitesi için animasyon dahil etmek için çok çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Bu animasyon seçenekleri arayüzleri basitleştiren dekoratif geçişlerden, kullanıcı deneyimini geliştiren efektlere kadar farklı amaçlar için animasyonlar hazırlamanıza olanak sağlayan araçlar bulunmaktadır. Aşağıda sizlere ihtiyacınıza veya görsel tasarımlarınıza göre kullanabileceğiniz animasyon hazırlama araçlarından, kütüphanelerden ve eklentilerden bahsedeceğim. 
Animate.css , birçok çözümün temelini oluşturan basit çapraz tarayıcı animasyonlarının temel bir kütüphanesidir. Klasik sıçramalar ve çarpıklıklardan modern çarpıklığa ve benzersiz efektlere kadar hemen hemen her projenin ihtiyaçlarını karşılayabilir.
Magic Animations arayüzü belirli bir zevk veren sıra dışı efektler üzerine yoğunlaştırır. Kütüphane çok büyük bir çeşitliliği olmasa da kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için yeterlidir.

Bounce.js CSS tabanlı animasyonlar ile deneyler yapabileceğiniz küçük bir oyun alanıdır. Sadece bir bileşen ekleyin ve yaşamak için her şeyi getirmek için ayarları ayarlayın. Ve sonunda, CSS dosyasını dışa aktarın.
AnijS, If, On, Do, To gibi basit talimatları kullanarak animasyonu sezgisel bir şekilde ele almaya yardımcı olur. En iyi şey, kendi sınıflarınızı veya hatta Animate.css'i (daha önce bahsedilen) harika bir şey oluşturmak için kullanabilirsiniz.
Snabbt.js , hızlı animasyonları getiren minimal yaklaşımı ile ünlüdür. Sadece 5kb ağırlığındadır; Bununla birlikte, herhangi bir bileşene, şeklini çevirerek, döndürerek, eğrilterek, ölçeklendirerek veya yeniden boyutlandırarak görünür bir destek verebilirsiniz.
Kute.js mükemmel bir performans sunan steril bir animasyon motorudur. Eski tarayıcıları kullanan geçerli bir çöküş seti sayesinde hızlı ve farklı tarayıcılarda uyumludur. Verimli bir çalışma ortamı sağlamak için çok sayıda eklenti bulunur.
Velocity.js ilk bakışta temsili görünmeyen bir animasyon motorudur. Bununla birlikte, cephaneliği, döngü, yavaşlama, kaydırma vb. Gibi animasyonun tüm düzenli türlerini içerir. Hızlı ve jQuery bağımsızdır.
Lazy Line Painter ile SVG yolu animasyonları kolaylaştırılmıştır . Satır resminizi Illustrator'dan SVG formatında alın ve dönüştürücüya yükleyin. İkincisi, animasyon işlemini gerçekleştiren bir jQuery dosyası oluşturur. Gerekli olması durumunda, kodun hemen içinde değişiklik yapabilirsiniz.

SVG.js SVG'leri işleyebileceğiniz ve canlandırabileceğiniz sezgisel bir ortam sunar. Temiz söz dizimi ve birleştirilmiş API ile küçük ve bağımsızdır. İstediğiniz her şeyi yapın: boyut, renk, konum, metin yollarını canlandırın; dönüştürme bileşenleri; olayları bağlama vb.

Motion UI , öncekilerinin aksine ilgi çekici CSS animasyonları oluşturmak için SASS avantajından yararlanır. Önceden tanımlanmış geçişler ve efektler, herhangi bir HTML bileşenine uygulanabilen bir sürü vardir. Her şey, IE9 dışındaki tüm popüler tarayıcılarda çalışır.
Wait! Animate animasyonlarda gecikmeleri ve beklemeleri basit bir şekilde yürütmenizi sağlar. Küçük panelden gerekli tüm zaman aralıklarını hesaplayın ve koşuşturmadan doğal bir animasyon oluşturun.
Dynamics.js , oynamak için 9 standart efekt sunan, JavaScript destekli bir kütüphanedir. Gerçek hayatta fizik tabanlı animasyonlar elde etmek için süre, frekans, sürtünme, öngörme boyutu ve öngörme gücü belirtebilirsiniz.

Choreographer.js bu JavaScript kütüphanesi tüm ağır işleri beri elinizin altında, karmaşık animasyonlar korkmuş olmamalıdır. Sınırlı miktarda animasyonla uğraşmasına rağmen, kendi çalışmalarınızı hazırlayabilmeniz için özel işlevlerle çalışmanıza olanak tanır.

JavaScript animation engine Birden fazla animasyon 
zincirleme, farklı örnekleri senkronize etme, çizgiler çizme, nesneleri değiştirme, bireysel animasyonlar oluşturma vb. Özelliklere sahip etkileyici özelliklerle sizi şaşırtacak.

Mo.js , Web için harekete geçmek istiyor . İnanılmaz derecede hızlı ve sezgisel ve basit. Etkileyici yollar, beklenmedik diyalog modal geçişleri, kabarcık düzenleri, animasyonlar patlaması ve daha pek çok şey oluşturun.

Sequence.js , duyarlı dokunmatik adım tabanlı animasyonlar oluşturmak için CSS odaklı bir çerçeve. Sürgü, sunum, afiş ve diğer çeşit dinamik bileşenler oluşturmak için idealdir. Birkaç prim planı arasında, size kişisel bir açık kaynak lisansıyla bağış yapan ücretsiz bir plan bulacaksınız.
Shifty , optimizasyona, hızlı performansa, esnekliğe ve genişletilebilirliğe odaklanan ara dolduran bir motordur. GreenSock'a henüz çok daha basit bir arayüzle uygulanabilir bir alternatif olarak görülüyor.

Tuesday diğer kütüphanelerle birlikte kullanılabilen bağımsız bir animasyon kütüphanesi. Giriş ve çıkışların pürüzsüz, ince ve zarif görünmesini sağlar. Solgunluk, genişletme, küçültme, bırakma gibi standart efektler sunar.

CSS Animate , herhangi bir düzenli animasyon için geçerli ve dağınık olmayan bir kod üreten ilkel bir oyun alanıdır. İsim, sınıf, animasyon özellikleri, çerçeve özellikleri; zaman çizgisini değiştirin ve işaretçileri ekleyin: Bir kelimeyle, normal bir ana kareye dayalı animasyon üretmek için ihtiyacınız olan her şeyi yapın.
Vivus.js, Üç tür animasyonla birlikte nakliye: geciktirme, senkronizasyon ve tek tek ortaya koyma, komponentin ortaya çıkmasını hoş bir deneyim haline getiren pürüzsüz ve doğal bir şekilde bir SVG çiziyor. Önceden tanımlanmış animasyonlar için gidebilir veya kendi özel işlevlerinizi kullanabilirsiniz.

Bonsai.js gelişmiş grafik işlemleri için bir JavaScript kitaplığıdır. Oldukça basit bir API ve SVG oluşturucuya sahiptir. Çevrimiçi editörünü kullanarak test sürüşünü yapın, sözdizimini öğrenin ve başlamak için bazı örnekleri indirin.
GSAP by GreenSock profesyonel animasyonları hedef alan güçlü bir animasyon platformudur. Çeşitli animasyon türlerinden sorumlu çok sayıda eklenti ve yardımcı programa sahiptir. BezierPlugin, CSSPlugin, DrawSVGPlugin, MorphSVGPlugin, Physics2DPlugin, TweenLite, vb.
Popmotion , koleksiyonumuzda Greensock'a hafif ve kullanışlı bir başka alternatiftir. Her bir karenin üzerinde tam kontrole sahip bir hareket motorudur. Gelişmiş bir ara doldurma, renk harmanlama ve karmaşık çözümler oluşturmak için birçok işlev ve eylem vardır.
Tween.js yardımıyla inanılmaz şeyler yapılmıştır . Bu, animasyonu kontrol altında tutmak için çok sayıda parametre içeren, son teknoloji ürünü bir ara doldurma motorudur. Three.js tarafından yönlendirilen projeleri geliştirmek için mükemmel bir çözümdür.

Tween.js yardımıyla inanılmaz şeyler yapılmıştır . Bu, animasyonu kontrol altında tutmak için çok sayıda parametre içeren, son teknoloji ürünü bir ara doldurma motorudur. Three.js tarafından yönlendirilen projeleri geliştirmek için mükemmel bir çözümdür.

Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi bekleriz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: