Web Tasarımı için Simge yazı font kaynakları

Web Tasarımı için Simge yazı font kaynakları



Web tasarımı ile uğraşanların en çok kullandıkları simge şeklinde olan ama aslında yazı fontu kullanımıdır. Sizlere aşağıdaki kaynaklardan istediğiniz simgeyi yazı fontu şeklinde kullanabilirsiniz. Web tasarımı ile uğraşanların en iyi bildiği kaynak adresi Font Awesome dir.

Font Awesome


Font Awesome size boyut, renk, gölge düşmesi ve CSS'nin gücü ile yapılabilecek her şeyi anında özelleştirilebilen ölçeklenebilir vektör simgelerini sunar. Font Awesome 4.7 sürümü 675 farklı simge sunuyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli web simgeleri vardır. Kategoriler web uygulaması, yönlü, ulaşım ve marka simgelerini içerir. Simgelerin tam listesini buradan görebilirsiniz.

Material Design Icons by Google


Google Web Fontlar tarafından barındırılan herhangi bir yazı tipi ile olduğu gibi, kullanımı kolaydır. Kendi kendine barınak mevcuttur veya tek bir HTML satırı ekleyebilirsiniz. Simgelerin kullanımı ücretsizdir.

Typicons


336 piksel mükemmel, çok amaçlı vektör simgeler, net ve kolayca ayırt edilebilen 8 px ızgaralarda kullanılabilir.

Icomoon


Bir çok ücretsiz seçenek içeren 490 ücretsiz simge font oluşturma uygulamasıdır. 

Ionicons


Aralarından seçim yapabileceğiniz 700'den fazla simge var. 

IcoFont


105 ücretsiz Simgeler kategorilere göre ayrılmıştır. Tüm koleksiyonu tek bir pakette toplayabilir veya yalnızca ihtiyacınız olan kategorileri seçebilirsiniz.

Octicons


Octicons, yakın zamanda çıkarılan GitHub tarafından oluşturulan bir simge fontudur.

Entypo


Entypo, 250'den fazla özenle hazırlanmış pictogram dizisidir. OpenType, TrueType ve @ font-face - EPS, PDF ve PSD dosyaları şeklinde simge fontları bulunur.

Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum bölümünde bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: