WordPress Soru Cevap Eklenti Temaları

WordPress Soru Cevap Eklenti Temaları

WordPress dediğimizde çeşitli tema ve eklentiler ile aklımıza gelebiliyor. En azından pek çok yerden temin edebiliyoruz. Sizlere bu yazımda WordPress alt yapısında kullanılan Soru-Cevap eklentilerinden veya temalarından bazılarını kısaca anlatmaya çalışacağım. Özellikle birçok yerde kullanabileceğiniz bu eklentiler ile birbirinden güzel özellikler ekleyebileceksiniz.


Bu eklentilere örnek verecek olursak; aklıma gelenlerden bazıları; Bir okul sitesinde çeşitli soru-cevap bölümü, şirketlerin soru-cevaplar ile en çok akıllarına takılanların canlı cevaplanması, kişilerin sorularına cevaplama köşeleri gibi gibi ...

Neyse fazla uzatmadan sizlere WordPress Soru Cevap eklenti ve temalarını kısaca anlatmaya çalışayım. Mutlaka daha başka vardır. Sizlerden bildiğiniz eklenti veya temaları yorum bölümünden bizlere aktarmanız.

DW Question & Answer

WordPress siteniz için eksiksiz bir Soru-Cevap sistemi oluşturan bir WordPress eklentisidir. Bu eklenti birçok dili desteklemekte, kısa kodlar ile birçok yerde kullanılabilir, reCAPTCHA, e-posta bildirim sistemini vb. desteklemektedir. Quora veya Stackoverflow gibi soru-cevap sitesi oluşturabilirsiniz.

CM Answers

Kullanıcıların soru ve cevapları Stackoverflow sitesindeki gibi yayınlamanızı sağlayan WordPress için bir eklentidir. CM Answers tartışma forumu eklentisi, yöneticilerin kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebilmelerini sağlayan birçok benzersiz özelliklere sahiptir.

AnsPress

WordPress sitesinde stackoverflow.com veya quora.com gibi bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan temayla paketlenmiş güçlü bir soru-cevap eklentisidir.

QBOT


Quora - Yahoo gibi web sitelerindeki gibi cevaplar oluşturmak için kullanılabilir. Wordpress eklentisi kullanımı kolaydır ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için görünümünü küçültebilirsiniz.

Umarım faydalı olmuştur.


Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: