Hangi Oyunun Bilgisayarıma Uygun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Hangi Oyunun Bilgisayarıma Uygun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?


Bilgisayarınıza oyun yüklemek istiyorsunuz. Fakat bir endişeniz var acaba bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı, oyun bilgisayarımda kasar mı gibi daha birçok sorunuzun cevabı çok basit. Genelde oyunu kurmadan önce oyun için gerekli özelliklere bakılır. Bakılır ama herkes istediği özelliklerden anlamayabilir. İşte burada size önereceğim yöntemi kullanabilirsiniz. Sizlere oyunun bilgisayarınız için uygun olup olmadığını rapor şeklinde göstermektedir.

Özellikle okulların tatile girmesinden sonra birçok öğrenci veya arkadaşımın en çok sorduğu soru "Bir bilgisayar alacağız. Bilgisayarda oyun oynarken problem yaşamayalım. Özellikle şu oyun için nasıl bir bilgisayara alalım" işte bu ve buna benzer sorularınıza en güzel aşağıdakileri takip ederek kendiniz karar verin.

İlk yapmamız gereken bu adresteki İnternet sitesine girmek ve hangi oyun için bilgisayarımızı kontrol etmesini istiyorsanız oyun adını arama bölümündeki ilgili yere yazın ve "Can You RUN It" düğmesine tıklayınız. Sizlere bilgisayarınıza indirmeniz için bir Detection.exe adında bir dosya sunar. Bunu indirin ve çalıştırın. Bilgisayarınızı 5-10 saniye gibi kısa bir zaman içerisinde tarama yaparak istediğiniz oyunun bilgisayarınız için uygun olup olmadığı ve daha fazla sonucu sizlere rapor şeklinde sunar.
Eğer bilgisayarınızın özellikleri inceleme neticesinde yetersiz ise sizlere aşağıdaki gibi bir mesaj sunar.
Üzgünüz, bilgisayarınız bu ürünü çalıştırmak için gereken minimum özellikleri karşılamıyor. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki ayrıntıları gözden geçirin.
Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum bölümünde bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: