jQuery Drag in Drop (Sürükle ve Bırak) Eklentileri

jQuery Drag in Drop (Sürükle ve Bırak) Eklentileri

Web tasarımı ile uğraşanların sık sık kullandığı jQuery sürükle ve bırak eklentileri oldukça işinize yarayacaktır. Özellikle bazı projelerde vazgeçilmez ve sadece sürükleyip bırakarak dosyaları bilgisayarınızdan bir web sitesine taşımanıza izin veriyor olması çok güzel özelliktir. Aşağıdaki eklentilerden istediğnizi çalışmalarınıza veya projelerinize entegre edebilirsiniz.

File Uploader

Basit HTML5 Dosya Yükleyici, jQuery için tamamen Dosya Girişi değiştiren ve birden fazla dosya seçimi, sürükle ve bırak desteği, farklı doğrulama, küçük resimler, simgeler, anında yükleme, baskı-ekran yükleme ve diğer birçok özellik ve seçenek ile yapmak için bir eklenti aracı.

DropArea

Dosyaları sürükleyip bırakmak veya yöntemleri seçmek için kolay ve sezgisel bir alan sağlayan jQuery eklentisi.

Pep

Pep, hem mobil hem de masaüstü cihazlar için kinetik sürükleme desteğine ihtiyaç duyulmadan oluşturuldu (tıklayın ve sürükleyin). Tüm HTML5 kullanıma hazır cihazlarda çalışan tam gelişmiş kinetik sürükleme sağlamak için CSS3 animasyonlarıyla birlikte jQuery'nin en iyi animasyon işlevlerini kullanır.
Pep, ebeveynleri veya pencereleri, bir hata ayıklayıcısını ve kendi kinetik hareketlendirme işlevlerinizi kişiselleştirme yeteneğini kısıtlayan özel başlatma, durdurma, dinlenme ve sürükleme olayları için yerleşik bir desteğe sahiptir.

Dropzone.js

Dropzone.js, Hemşirelik hipermetin işaret dili bileşeninde ilişkilendiriciyi bir dropzone haline getiren jQuery için hafif ağırlıklı bir JavaScript kitaplığı olabilir. Bu, bir kullanıcının bir dosyayı sürükleyip bırakacağını ve dosyanın Ajax üzerinden sunucuya yükleneceğini gösterir. Görüntü önizlemelerini destekler ve güzel ilerleme çubuklarını gösterir.

HyperModel

İlgili model tasarım eklentisi, jQuery ile çalışır. Izgaraların ve özelliklerin her birini sürükleyip değiştirebilirsiniz.

Dragarrange

Bir temel jQuery kitaplığı sürükleyerek DOM öğeleri düzenleyin / sipariş verin.Bu eklenti herhangi bir CSS değişikliği gerektirmez, sadece düzenlenmek istediğiniz elemanlar üzerindeki işlevi çağırırsınız ve işiniz biter.

Tablo-dragger

Tablo sürükleyici, yeniden düzenlenebilir sürükle ve bırak tablosu oluşturmak için minimalist bir düz Javascript kütüphanesidir.
Özellikler:
  • Kurulumu çok kolay
  • Cellspacing, cellpadding, col ve colgroup hesapları
  • Sütunları veya satırları aynı anda sıralamak mümkün
  • Sıralandığında düzgün animasyon
  • Şişirilmiş bağımlılık yok
  • Dokunma etkinlikleri

Rich Functional List

RFL akılda iyi UX ile inşa edilmiş bir jQuery kart eklentisidir. Duyarlı, dokunma uyumlu ve diğer jQuery eklentileriyle iyi entegre olur. Modern kart uygulamaları oluşturmak isteyebileceğiniz her şey.

Drop Uploader

Drop Uploader eklentisi, formunuzdaki varsayılan dosya giriş alanını, birden fazla dosya yükleme, dosya tipi doğrulama ve hata işleme özelliklerini destekleyen güçlü Sürükle-Bırak alanına kolayca dönüştürmenizi sağlar. Mevcut form HTML kodunuzu özelleştirmenize gerek yok, sadece eklenti dosyaları ve JS kod snippet'ini ekleyin ve açın.
Özellikler:
  • Kullanımı kolay
  • Bir & Birden Çok Dosya Yükleme
  • Dosya Türü Doğrulama
  • Dosya Gözat ve Sürükle & Bırak Yöntemleri Desteklenir
  • Yerel girdi dosyası alanıyla çalışır
  • PHP Dosya Yükleme Komut dahil

LobiList

LobiList todo listeleri için jQuery eklentisidir. Todos sürükle ve bırak desteği. Farklı renklerde çok sayıda liste.
Özellikler:
  • Çoklu liste desteği
  • Farklı stiller
  • Sürükle ve bırak listesi
  • Sürükle ve bırak todos
  • Ajax konfigürasyonu, CRUD için
  • Tamamlandı olarak işaretlemek / işaretini kaldırmak için onay kutuları
  • Güçlü olay yönetimi

formBuilder

Sürükle ve bırak form oluşturma için bir jQuery eklentisi. Editörüzü yapmak istediğiniz textarea bu eklenti çağrı formBuilder () ile formları oluşturmaya başlamak için. FormBuilder bir dizi seçenek alır ve tercüme edilebilir.

LobiPanel

LobiPanel, önyükleme panelleri için jquery eklentisidir. Varsayılan olarak gelmeyen birkaç ortak ve kullanışlı işlevle panelleri genişletir.

Sortable

Sortable - modern tarayıcılarda ve dokunmatik cihazlarda yeniden düzenlenebilir sürükle ve bırak listeleri için bir JavaScript (jQuery) kütüphanesidir. Meteor, AngularJS, React, Polimer, Knockout ve herhangi bir CSS kütüphanesini destekler, örneğin Bootstrap.

jQuery Azexo Composer WYSIWYG

jQuery, HTML oluşturucuyu sürükleyip bırakın, üçüncü parti JS kütüphaneleri için Bootstrap tabanlı HTML ve JS başlatma kodunu derleyin.
Özellik listesi
  • Entegre ön uç içerik kaydırıcısı görsel oluşturucu
  • Entegre ön uç Impress JS sunum görsel oluşturucu
  • Entegre ön uç ızgara görsel oluşturucu
  • Her eleman CSS3 motoruyla canlandırılabilir (görünürken, üzerine geldikten sonra, tıklama üzerine)
  • Her öğe gerçek zamanlı zaman çizelgesi ve kaydırma zaman çizelgesi ile JS animasyonlar motoru ile canlandırılabilir (birkaç tıklama ile paralaks efekti yapmak için görsel oluşturucu + paralaks sihirbazını anlamak kolay)
  • Her elemanın temel CSS ayarları düzenleyicisi var
  • JS becerileriniz varsa, Azexo Composer sayfa oluşturucu ile bütünleştirilecek olan özel öğelerinizin herhangi bir sayısını (çok kolay bir API ile) oluşturabilir ve yukarıda listelenen tüm özellikleri destekleyebilirsiniz.

jQuery File Uploader

Ajax yükleme ve ilerleme çubuğu da dahil olmak üzere dosyaları sürükleyip bırakmak için jQuery eklentisi. Bu eklenti için fikir çok basit tutmaktır. Bu eklentiyi kullanmak için temel JavaScript / jQuery bilgisi gereklidir.

Nestable

Nestable, interaktif bir hiyerarşik listedir. Siparişi yeniden düzenlemek için sürükleyip bırakabilirsiniz. Dokunmatik ekranlarda bile iyi çalışır.

jDashboard

jDashboard size dinamik bir gizmo alanı üretmek için basit bir teşekkür sağlayan bir jQuery Sürükle ve Bırak Eklentileri olabilir. Widget'lar basitçe yeniden düzenlenir ve daraltılır / genişletilir, dolayısıyla düzen çok MySQL bilgisi ile veya HTML5 yerel depolama alanıyla (kötü muamele çerezlerine geri dönüş) kaydedilir. Böylece kullanıcılarınız, panolarına geri dönün.

FileAPI

FileAPI, dosyalarla çalışmak için bir dizi javascript aracı olarak kullanılabilir. Özellikleri arasında Çoklu olarak sürükle bıraka ile yükleme ve yığın olarak dosya aktarımı bulunuyor. Görüntüleri EXIF ​​tarafından kırpma, boyutlandırma ve otomatik boyutlandırma ve oryantasyon yapabiliyor.

Gridster.js

Gridster, birden çok sütunu kapsayan bileşenlerden sezgisel sürüklenebilir düzenler oluşturmanıza olanak veren bir jQuery Sürükle ve Bırak Eklentisi olabilir. Bileşenleri ızgaradan dinamik olarak bile ekler ve alırsınız. dilimlenmiş ekmek ile eşit ya da muhtemelen daha yüksek.

Onebyone Slider

OneByOne Slider, resminizi ve metninizi birer birer göstermek için kullanacağınız hafif, hızlı ve duyarlı bir jQuery eklentisi olabilir. CSS3 animasyonu, Animate.css tarafından tahrik edilir. Mobil cihaz dostudur, iPhone ve iPad gibi bit cihazınızda sola / sağa doğru silme desteği. farenizle birlikte gezinmek için sürükleyip bırakacaksınız.

TableDnD

TableDnD eklentisi, kullanıcının bir tablonun içindeki satırları yeniden sıralamasına izin verir. 

Yukarıda kısaca anlatılan jQuery eklentilerini kendi kaynaklarından daha ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.
Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: