Yüzlerce ücretsiz Web Tasarım Kursu

Merhaba Arkadaşlar;

Front-End Yazılımcı olarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir çok video anlatımlı kurstan yararlanabilirsiniz. Bunlardan en çok bilinen udemy, codecademy, khanacademy, coursera sıralayabiliriz. Daha önceki online eğitim siteleri yazımızdan ayrıntılarına bakabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda Envato Tuts+ olarak bilinen tasarımcı ve yazılımcıların en çok kullandığı web sitesinden ücretsiz online kurslardan nasıl yararlanabileceğinizi anlatacağım.
Web tasarım becerilerinizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız doğru yerde olarak envato tuts+ olacaktır. Bir çok front-end konusunda ücretsiz dersleri bulabileceğiniz belli başlı konular arasında CSS, HTML, UI Design, Wordpress, JavaScript, Adobe Photoshop, CMS, UX, Responsive Web Design sayabiliriz. Bu çevrimiçi web tasarımı kursları, web erişilebilirliğinden WordPress'ten en iyi şekilde yararlanmaya kadar her şeyi öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Her kurs, size tam olarak ne yapmanız gerektiğini gösteren uzman video eğitimi ile, bir web tasarımı konusu veya konseptinde uzmanlaşmak için ihtiyacınız olan tüm ayrıntılara kadar götürür. Bu temel WordPress tanıtımı gibi bazıları yeni başlayanlara yöneliktir, diğerleri ise bu dört saatlik web animasyonu kılavuzu gibi daha ileri düzeydedir. Sizin için doğru seviyeyi seçin ve ihtiyacınız olan web tasarım becerilerini öğrenmeye başlayın!


Unutmadan ifade edeyim dersler İngilizce olarak verilmektedir. Ayrıca internette arama motorlarından ücretsiz front-ent kurs, ücretsiz udemy dersleri, ücretsiz web tasarım dersleri, ücretsiz front ent kurs vb gibi aramalar yaparak daha fazla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: