APK Dosyaları Bilgisayarınıza İndirin

APK Dosyaları Bilgisayarınıza İndirin

Sevgili Arkadaşlar;

Bilindiği üzere APK uzantılı dosyalar android işletim sistemine sahip cihazlar için kurulabilir uygulama anlamına gelmektedir. Yani bilgisayardaki setup dosyaları gibidir. örneğin bir program kurabilmeniz için o dosyanın .apk uzantılı dosyası gerekmektedir. İşte bu dosyaları isterseniz bilgisayarına indirebilirsiniz.

Bu işlemi gereçkleştirebileniz için 
  • Öncelikle bilgisayarınzıda Chrome web tarayıcısı programının en az Chrome17 ve daha sonraki sürümü kurulu olmalıdır. Eğer bilgisayarınızda yüklü değilse Crhome'un kararlı (stable) sürümünü bu linkten indrip kurunuz.
  • İkinci olarak Chrome için gerekli eklentiyi kurmalısınız. Aşağıdaki linkten indirip kurunuz. Eklenti linkini bu adresten indirebilirsiniz.
  • Üçüncü olarak Chrome ile ilgili ayarlar yapmamız gerekmektedir. Bunun için 
  • Masaüstündeki Chrome kısayoluna mouse'nin sağ tuşu ile Özellikleri kısmını açıyoruz. Daha sonra Hedef kısmında
     "C:\Users\CANBAL AİLESİ\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazan yere sizler birer boşluk bırakarak  "--ignore-certificate-errors --allow-running-insecure-content" ifadesini eklemelisiniz. Tamam'a basın ve Chrome kapatınız.

  • Daha sonra Chrome açıp eklentiler bölümünü açın ve yüklediğiniz eklentinin seçeneklerini açınız.
  • Çıkan bölümde google playda kullandığınız e-mail ve şifrenizi yazınız. Daha sonra ise ID numaranızı yazınız. Eğer bilmiyorsanız telefonunundan *#*#8255#*#* yazarsanız ise ID numaranızı hemen verir. 

Eğer buraya kadar bütün işlemler yaptıysanız Google Playdan indirmek istediğiniz uygulamayı yükleyi tıklayınca adres satırının sonunda pc indirmek için simgeyi görürsünüz.


Bu işlemler bizzat denenmiş ve sorunsuz olarak apk dosyalarının bilgisayarımıza indirildiğini denenmiştir.


Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: