Facebook Bilgilerinizi Bilgisayara Kaydedin

Facebook Bilgilerinizi Bilgisayara Kaydedin



Sevgili Arkadaşlar;

Facebook hesabınızdaki bilgilerinizi, mesajlarınızı, resimlerinizi, videolarınızı ve benzeri bütün paylaştığınz veya paylaşılan herşeyi isterseniz bilgisayarınıza indirebilir ve istediğiniz yerde saklayabilirsiniz. bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

1. Adım: İlk öncelikle Facebook hesabınızın kullanım dilini Türkçe'den İngilizce'ye çevirmelisiniz. Tabii ki bir süreliğine çevireceğiz ve tekrardan işimiz bitince eski haline getireceğiz. Bu arada ingilzice kullanıyorsanız sorun yok.

2. Adım: Daha sonra ise sağ üstte bulunan Account - Account Settings menüsüne tıklayınız. Download Your Information başlığı altında "learn more" bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada Download düğmesine tıkladığınızda bir onay penceresi çıkacaktır. Burada da Download düğmesine tıklayarak işlemi bitiriniz.

3. Adım: Bütün bilgiler bir paket haline getiriliyor ve sizlerin e-mail adresinize nasıl indireceğiniz geliyor. Oradaki adımları izleyerek bilgisayarınıza zip dosyası olarak indirebilirsiniz.

UYARI: İndirdiğiniz bilgilerin başkasının eline geçmemesi veya sizden izinsiz kullanılmaması için çeşitli şifreleme veya saklama yöntemleri kullanmanızı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz... 
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: