Adım Adım PCye Android İşletim Sistemi Kurulumu

Adım Adım PCye Android İşletim Sistemi Kurulumu

Sevgili Arkadaşlar:;

Bu yazımda sizlere PC'lerin yerlerini hızla tablet ve akıllı cep telefonları almaya başladığı şu zamanlarda sizlere PC'ye Android işletim sisteminin nasıl kurulacağını veya Live USB(Live CD) hazırlanacağını anlatmaya çalışacağım. Bunun için aşağıdaki adımları takip ederek istediğimizi yapabiliriz.

NOT : Android işletim sistemini donanım olarak çok düşük donanıma sahip PC'lerede kurabilisiniz. Böylelikle çok iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu arada ben okullarda ki okul öncesi eğitim veren yerlere, anasınıf veya kreşlere bu tarz işler için kullanılabileceğini düşünüyorum.

Adım Adım Kurulum Başlıyor (Live USB Olarak):


1. Adım : İlk önce şu linke tıklayınız ve çıkan siteden istedğiniz bir android versiyonunu seçin ve İSO dosyası olarak bilgisayarınıza indiriniz.

2. Adım : Daha sonra ise UNetbootin programını bu linkten bilgisayarımıza indirmeliyiz.

3. Adım : UNetbootin programını çalıştırıyoruz. Çıkan pencereden aşğaıdaki resimde anlatıldığı gibi ayarlarını yapıyoruz ve Tamam yapıyoruz.


4. Adım : Herşey doğru olarak yapıldığında PC tekrar kapatıp açmamızı isteyebilir. Bütün işlemler tamamlandıktan sonra Bilgisayarımızın açılışını USB olarak ayarlayalım ve Android işletim istemini Pc kullanmaya başlayalım. işletiğiniz her yere yanınızda götürün ve çalıştırın.

Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: