Sanal PC Oluşturma
Selam Arkadaşlar;
Son zamanalrlarda malumunuz herşeyin sanal olarak kullanımı başladı. Daha önce bunların bazılarından bahsetmiştik. Önrğin saal disk oluşturma, sanal işletim sistemi oluşturma vb. gibi. Şimdi ise sizlere Sanal PC oluşturmaktan bahsedeyim dedim. Ne işimize yarar, ne yapabilir gib soruları duyar gibi oluyorum. Kısaca anlatayım. Elinizde İntyerneti olan bir cihaz olduğunu düşünelim. (Tablet, Cep telefonu, Pc vb.) Bunardan her hangi birini kullanarak istediğiniz gibi bir bilgisayara sahip olabiliyorsunuz.(Tabiiki sanal olarak). Her istediğinizi yapabilirsiniz. Örneklendirerek anlatalım. 

Örneğin iş yerinizde, okulunuzda bilgisayarı kullnıyorsunu. Ama birçok kısıtlamalar ile karşı karşıyasınız. O zaman Sanal Pc ile kısıtlamalar olmadan işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Nasıl kullanacağım : İnternet olan her hangi bir yerden internet adresini yazın ve giriş yapın. Karşınıza gelen siteden istediğiniz bir çok işlemi yapabilirsiniz. Anlatması uzun ama kullanması çok kolaydır.

Site için http://www.silveos.com/ tıklayınız.

NOT : Google.com sitesinden Sanal PC olarak aratma yaptığınızda birçok sonucu ulşabilirsiniz. İstediğinizi deneyin. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanabilirsiniz.


Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: