USB İmage veya USB to İSO yapmak

USB İmage veya USB to İSO yapmak

Sevgili Arkadaşlar;

Bu yazımda sizlere USBler için iso haline getirme ve SUBleri başka USBye kopyalamaktan bahsedeceğim. Yani iki adet yazılımı (programı) anlatacağım.


ImageUSB:

ImageUSB sayesinde herhangi bir imaj dosyasını aynı anda birden fazla USB sürücüsüne kaydedebilirsiniz. USB flaş sürücüleri birebir kopyalamak isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir yazılım.


Diğer USB çoğaltılması araçları aksine, ImageUSB Master Boot Record (MBR) dahil olmak üzere, kopyalama işlemi sırasında tüm kullanılmayan ve bolluk alanı koruyabilirsiniz.  ImageUSB önyüklenebilir UFDs dahil olmak üzere tüm UFD görüntüleri, kusursuz kitle mükerrer gerçekleştirebilirsiniz.

ImageUSB yazılımı için tıklayınız.





USB ISO:
USB sürücüler doğrudan ISO görüntü dosyası oluşturmak küçük bir yazılımdır.

Bu USB sürücüler aynı zamanda Windows işletim sistemleri ile bir önyüklenebilir USB disk oluşturmak için destekler, USB flash sürücüler, bellek çubukları ve diğer USB depolama aygıtlarını içerir.


Bu yazılım kolayca bir USB flash diske bu ISO dosyalarını yakmak, taşımak ve kullanımı kolay hale getirir.  Programın arayüzü çok basit, sadece ISO dosyasını seçin ve hedef USB sürücü seçin daha sonra “Bootable, only supports Windows bootable ISO image” tıklayın. “Burn” botonuna basarak yazma işlemini başlatın.


Bu yazılım şu anda sadece Windows önyükleme disketi destek BOOTMGR ve NTLDR önyükleme moduda çalışabilir, FAT, FAT32, exFAT veya NTFS dosya sistemi ile USB disk oluşturabilirsiniz.



USB ISO yazılımı için tıklayınız.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: