Twitter Takipçisini Arttırmak için Neler Yapmalıyım?

Twitter Takipçisini Arttırmak için Neler Yapmalıyım?

Sevgili Arkadaşlar;

Bu yazımda Ücretsiz bir şekilde Twitter takipçilerinizi nasıl arttırırsınız bunu anlatacağım. Ayrıca işlemler çok kolay şekilde yapabilir. Fakat dikkatli olmanız gereken hususlarda var. Yazının sonunda bunlara da yer vereceğim mutlaka okuyun ve değerlendirin.

Bu işi parayla yapanlarda var olduğundan ücretsiz kelimesini sık sık kullanacağız. İnternette son zamanlarda çok popüler olan bir sistem mevcut. Çeşitli internet siteleri, sistemine sizi dahil ediyor ve insanları eklemenizi sağlıyor. Bu sisteme dahil olmanızın bedeli. Aynı şekilde sistemde yer aldığınız için bu sisteme dahil olan diğer kişiler de sizi takip ediyor. Bu şekilde günlük bir limit koyarak takipçilerinizi arttırıyorlar. İşe yarıyor mu diye sorarsanız. Kesinlikle işe yarıyor.

  1. İlk önce Google’da bu aramayı yapın. ve beğendiğiniz herhangi bir sisteme dahil olun.
  2. Daha sonra Twitter hesabınızla giriş yapın. Sitenin kendine özgü yönergelerini izleyin. Tek tıkla takipçi kazanmaya başlayın.

Belli sitelerin isimlerini vererek sizleri kısıtlamak istemedim. Bu nedenle hepsini deneyebilirsiniz. Unutmadan dikkat etmeniz gereken hususları aşağıda sıraladım.

  • Bu sistemler reklam yapıyor.
  • Sizin adınıza Tweet atıyor.
  • Haberiniz olmadan insanları takip etmeye başlıyorsunuz.
  • Haberiniz olmadan bazı tweetleri favorilerinize ekliyor.
  • Retweet yaptırıyor.


Bunların hepsi sisteme dahil olmanızın bir sonucu. Eğer kullanmak istiyorsanız mutlaka bu sorunlarla karşılaşacaksınız. Nasıl çözüm bulursunuz? Sistemi kullanırsınız ardından haberiniz olmadan yapılan bütün işlemleri siler, sistemle işiniz bittiğinde uygulamalar kısmından izin verdiğiniz uygulamayı kaldırırsınız.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: