Her siteden video indirme

Her siteden video indirme


Sevgili Arkadaşlar;


İnternet üzerinden video indirmek istediğimizde her site için ayrı ayrı araçlar mevcut. Youtube, dailymotion, Metacafe, vimeo, facebook gibi. Kullanılan online video indirme araçları veya google chrome, firefox eklentileri belli başlı bazı siteleri destekliyorlar.


Peki büyük video sitelerinin çoğunu destekleyen bir online video indirme ve dönüştürme sitesi olsa hoşunuza gider miydi ? Hatta biraz daha ileri gidip hiç bir eklenti, program yüklemeye ihtiyaç duymadan online olarak bu işlemi yapabilmek ister miyidiniz ? Cevabını duyar gibiyiz.

Savefrom ile video indirebilecek siteler :


filefactory, sendspace, youtube, metacafe, break, dailymotion, vimeo, sevenload, mail, smotri, yandex, rambler, tvigle, intv, facebook video, livejournal, vk video, odnoklassniki, soundcloud, liveinternet, guitar-tube, gametrailers.com, twitch.tv, zaycev.net, 1tv.ru, rutv.ru, ntv.ru, vesti.ru, mreporter.ru, karusel-tv.ru, autoplustv.ru, russia.ru, amik.ru, life.ru, a1tv.ru, kiwi.kz


Yukarıdaki sitelerin tamamında hiç bir program yüklemeden tamamen online olarak çalışan bu video yükleme sitesini eminiz çok beğeneceksiniz.

Peki nasıl her siteden nasıl video indirebilirim?

1. Adım : İlk önce http://tr.savefrom.net adresine gidin.
2. Adım : Daha sonra youtube, dailymotion, facebook, vimo, metacafe veya desteklenen her hangi bir video sitesinin url sini arama kutusuna yapıştırın. Eğer videonun kalite ve netlik değerleri 240, 360, 480 gibi şeklinde görünüyorsa kalitelerine göre istediğinizi seçebilirsiniz.
3. Adım : Dilediğiniz kalitede Download butonuna basarak indirebilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: