Bilgisayardan Android Kontrolü

Bilgisayardan Android Kontrolü


Sevgili Arkadaşlar;

Bilgisayardan başka bir bilgisayara bağlanıp kontrol ettiğiniz gibi, bilgisayardan internet aracılığı ile kablosuz bağlantıyla kontrol edebilirsiniz. Airdroid web sitesi aracılığı ile bilgisayarınızda telefonunuuz kontrol ederek dosyalarınıza, resimlerinize, müziklerinize, telefon rehberinize ulaşabilir, hattınız üzerinden sms gönderebilirsiniz.

Gün içinde sms trafiği çok olanlar için önerebileceğim bir uygulama. İnternet veya ağ içinde bağlanabileceğiniz Airdroid uygulamasını telefonunuza indirip yükledikten sonra web.airdroid.com sitesine girip telefonunuzu kontrol etmeye başlayabilirsiniz.


Bağlantı kurabilmek oldukça basit. Qr kod ile uğraşmamak için verilen ip adresini tarayıcınıza girin. Ör: http://192.168.2.155:8888/ adresine giriş yaptıktan sonra resimdeki gibi ekran gelecek. Burada, telefonunuzdaki Airdroid uygulamasının içinde settings den passcode kısmına herhangi bir şifre oluşturup o oluşturduğunuz şifreyi http://192.168.2.155:8888/ adresindeki şifre ekranına girerek bağlantı kurabilirsiniz.

İlgili web sitesi http://web.airdroid.com/
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: