Windows 8.1'e Yükseltme Yapamayanlara Microsoft'tan Kesin Çözüm

Windows 8.1'e Yükseltme Yapamayanlara Microsoft'tan Kesin Çözüm

Sevgili Arkadaşlar;


Windows 8.1 çıktığında mağaza üzerinden indirme yapılıyordu.Bazı kullanıcılar bu indirme sırasında sorun yaşıyorlardı. Microsoft bu sorunu yaşayanlar için pilot bir program yayınlamış.Bu program aracılığı ile 8.1 güncellemesi yüklenebiliyor.

Yayınlanan onarım programı ile güncelleme mağaza üzerinden değil, Windows update üzerinden alınıyor.Bu sayede bu onarım yöntemi Windows 8 ve Windows RT işletim sistemli cihazlar için kesin çözüm olacaktır.Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Bu yola başvurmadan önce 28713989 numaralı güncellemenin yüklendiğinden emin olun.Onarım programını indirmek için buraya tıklayın.




İndirdiğiniz "Windows8-RT-KB2885699-x64.msu" ya da "Windows8-RT-KB2885699-x86.msu" dosyasını çalıştırıp Windows 8.1 yükseltmesini buradan yapabiliyorsunuz.Normal bir Windows 8 kullanıyorsanız, en son güncellemeleri kontrol edin; onarım bir güncelleme olarak sunulacaktır.

Bu alternatif yöntemin dikkat çeken yanı, Windows 8.1'i (ve Update 1) Windows Mağazası yerine Windows Update üzerinden yüklüyor olması. Yeni yöntemin güncellemede sorun yaşayanların sıkıntısını çözmesini umuyoruz.Windows Update tek başına yükleyici kesin olarak sorun yaşayanların sorununu çözecektir.Hatta indirme için direk olarak bu yönteme başvursanız da olur.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: