Windows Güncellemelerini Kapatma veya Açma

Windows Güncellemelerini Kapatma veya Açma

Sevgili Arkadaşlar;

Windows 8 ve daha sonrası ile birlikte güncellemeler otomatik olarak yapılmaktadır. Bu güncellemeler yanında bir sürü sorun ve güncelleme hataları vermeye başladı. Bu sorunu Windows 10 ile halledilecek diye ümitlenmiştik. Fakat umduğumuz gibi olmadı. Windows 10 ile güncellemeler otomatik hale getirildi. Birçok Windows kullanıcısı güncellemeleri kapatma veya açma işleminde problemler yaşadı. Sizlere anlatacağım yazılım ile bu derdinizden kurtulabilirsiniz.

Bu yazılımı ister bilgisayarınıza kurun, isterseniz Portable (taşınabilir) olarak kullanabilirsiniz. Yazılımın genel özellikleri:
  • Windows'un otomatik güncellemelerini Etkinleştirebilir veya Devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Windows Defender, Security Center, Windows Firewall devre dışı bırakma veya Etkinleştirme
  • Değişiklikler uygulandıktan sonra PC'nizi yeniden başlatmalısınız
  • Program 19 Dil desteklemektedir.
  • Programı direk USB ile Portable Versiyonunu kullanabilirsiniz.
  • Windows XP, Vista, 7, 8, 10 (32\64-bit) işletim sistemlerinde kullanılabilir.



Yazılım ile yaptığımız güncellemeler ile ilgili her türlü işlemleri eski haline getirebilirsiniz. Devre dışı bırakmak istediğimize tik koyup "Apply now" butonuna tıklıyoruz ve işlem tamamlanıyor. Ayarların uygulanabilmesi için bilgisayarın yeniden başlatılması gerektiğini bildiren bir uyarı penceresi belirecektir. Evet seçildiğinde bilgisayar yeniden başlatılır ve ayarlar uygulanır. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra güncellemeleri denetlediğimiz de aşağıdaki hatayı verecektir.


Yazılımı indirmek için
Yazılımın taşınabilir (portable) versiyonu için
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: