Sosyal Medya için Görsel İçerik Araçları

Sosyal Medya için Görsel İçerik Araçları

Merhaba Arkadaşlar;
Bu yazımda sizlere sosyal medyada kullanabileceğiniz görsel içerik hazırlama araçlarından bahsedeceğim. Nedeni ise markaların içerik analizlerine baktığımızda en çok etkileşim alan gönderilerin motivasyon postları olduğunu ve defalarca benzer gönderiler yapılmasına rağmen etkileşimde herhangi bir değişme olmadığını görüyoruz. İşte bundan dolayı bizlerde bu gibi içerikler hazırlamalıyız ki sosyal medyada paylaşım veya etkileşim oldukça artsın.

Sosyal Medya Testleri Hazırlamak:
Sosyal medya için anketler, kişilik ve video testler oluşturmanıza olanak sağlayan, hikayelerinizi dijitalleştirmenizi olanak veren bir platforma sahiptir. Kullanıcı ara yüzü de oldukça kullanışlı olup birçok görsel ve renk seçeneği ile testlerinize renk katmanızı sağlıyor. Denemenizde fayda var diye düşünüyorum. Sitemizin adı Apester
Çekici Görüntüler Hazırlamak:
İstatistiki bilgi olarak görsel içerik yazıdan %94 daha çok görüntülenmektedir. Bu nedenle sosyal medyada paylaşılma ihtimali yazıya göre çok daha fazladır. Facebook ve diğer sosyal ağlarda da gördüğünüz üzere fazlasıyla görsel içerikten yararlanılıyor.
Buffer’da sosyal medya görsellerini daha çekici hale getirmeniz için Pablo isminde bir sosyal medya görsel aracını kullanıcıların hizmetine sunuyor. Hazır görüntülerin olduğu ya da kendi görüntülerinizi yükleyebildiğiniz araç sayesinde çok kısa sürede istediğiniz sosyal medya görsellerine kavuşabilirsiniz. Pablo’da Türkçe dil seçeneği mevcut değil fakat kullanımı o kadar basit ki, içeriğinizi hazırladıktan sonra inanın görseli oluşturmanız 3 dakikanızı bile almaz. Site adı Pablo.


Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: