Google Blogger İçin Hızlı İndex Almak

Google Blogger İçin Hızlı İndex Almak

Bir web siteniz olduğunu ve google'in paylaşımlarınızı hızlı indexlemesini istiyorsanız yapmanız gerekenler aşağıda kısaca anlatıldı. Bu web sitenizin alt yapısının WordPress, Blogger veya başka bir şey olması önemli değildir. 

Google'in robotları belli bir süre içerisinde sitenizi analiz eder. Fakat her siteyi aynı anda analiz etmesi mümkün olmaz ve bu biraz zaman alır. Eğer siz Google'in bize sunduğu sistem ile gönderirseniz Google hızlıca inceler ve ekler. Hem sizin için hemde Google için bence çok güzel bir sistemdir.


İlk önce yapmanız gereken sitenizin adresini arama motorlarına eklemediyseniz eklemeniz olacaktır. Eğer daha önceden eklediyseniz o zaman hangi yazınızın indexlenmesini istiyorsanız o yazınızın yayınlama linkini google arama motoruna eklemeniz gerekecektir. Böylece sizin paylaşımınız 3-5 dakika içerisinde indexleyecektir. Daha sonraki zamanlarda ise yayınladığınız her yazınızı hemen indexlenmesini istiyorsanız bu yöntemi kullanın. Yada google robotlarının sitenizi analiz etmesini bekleyin. Umarım bu yazım sizler için yararlı olmuştur yorumlarınızı eksik etmeyin.

Sitenizin hemen indexlenmesini hızlandırmak için örnekler:


Site adresiniz www.zekeriyacanbal.com ise hemen bu linkten arama motorlarına ekleyiniz.
Yayınladığınız yayın için yazınız http://www.zekeriyacanbal.com/2017/08/googlenin-ucretsiz-seo-araclari.html şeklinde ise bu linkten ekleyebilirsiniz.

Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: