Siteniz İçin En Çok Kazandıran Adsense Rekamları Almak

Siteniz İçin En Çok Kazandıran Adsense Rekamları Almak

Bir web sitesi kurmak ve bu site üzerinden para kazanmak istiyorsunuz. Sizlere vereceğim bir kaç ipucu ile daha fazla para kazanabilirsiniz. Bunun için ilk yapmanız gereken doğru bir web sitesi alanı bulmak olacaktır. İsterseniz konuyu biraz daha açalım.

İlk hedefiniz Blogger veya WordPress üzerinden bir web sitesi kurmak ve buradan paylaşımlar yaparak Adsense reklamları ile para kazanmaktır diye düşünüyorum. O zaman en çok hangi sektörün para kazandırdığını bilmemiz ve ona göre paylaşımlarda bulunmalıyız. Paylaşımlarımız ilgi ve merak uyandırmalı ki sitemizin ziyaretçisi artsın. Aşağıda Adsense reklamlarının kazandırma istatistiklerini genel olarak verdim. Sizlerde bunlara bakarak istediğiniz konular hakkında sitenizi kurun ve gerekli ayarlamaları yapın.

Döviz Hakkındaki Siteler

Kullanıcı fazla olduğu gibi tıklama başına ortalama gelir 0,40 TL dir. Adsense Forex reklamlarını sitenize çekerse tıklama başına gelir 10 TL' ye kadar çıkabilir.

Sağlık ile İlgili Siteler

Sağlık bu dönemde en önemli olan etkenlerden biridir. Sağlığımız korumak için ve iyi beslenmek için interneti tabi ki kullanırız ve bu sitelerin adsense reklamlarına tıkladığımızda yaklaşık olarak 2 TL ile 3 TL arası bir geliri bu siteye kazandırmış oluruz.

Yazılım Hakkındaki Siteler

Yazılım kodları sunan ve genellikle teknolojik paylaşımlar yapan sitelerin tıklama başına gelirleri oldukça yüksektir yaklaşık olarak 1,50 TL ile 2,00 TL arasıdeğişmektedir.

Site Açma - Site Kurma Siteleri

Site açma site veya site kurma sitesi yada bu konularda bilgi veren sitelerin ortalama tıklama başına geliri 1 TL ile 1,50 TL arası değişmektedir.

Tatil ve Rezervasyon Siteleri

Tatil insanlar için vazgeçilmez bir etkendir. Çoğu insan iyi bir tatil yapmak ve dinlenmek ister ve interneti kullanır. Bu internet sitelerinin adsense reklamları tıklama başına yaklaşık olarak 1 TL kazandırır.

Online Film İzleme Siteleri

Film hakkında bilgi veren siteler veya film izleme siteleri site kelimeleri arasında genellikle Full, HD ,İzle gibi kelimeler bulunduruyorsa ortalama tıklama başına gelir 0,60 TL ile 1 TL arası değişmektedir.

Alışveriş Siteleri

İnternet üzerinde ürün satan siteler yada bu ürünler ile ilgili bilgi veren siteler reklam kullanmak isterseler tıklama başına yaklaşık olarak 0,60 TL ile 0,90 TL arası bir gelir elde ederler. Bu tıklama başına kazanılan gelir oldukça idealdir.

Tarih Siteleri

Tarih ile ilgili bilgi sunan ve tarihin bir çok alanı hakkında bilgi veren sitelerin ortalama geliri 0,50 TL dir.

Okul, Kolej ve Eğitim Siteleri

Test çözme siteleri yada okul ile ilgili haberler veren siteler için tıklama başına ortalama gelir 0,30 TL ile 0,50 TL arası değişmektedir.

Online Oyun ve Oyun Oynama Siteleri

Oyunlar hakkında inceleme yapan veya oyun oynama sitelerinin ortalama tıklama başına geliri yaklaşık olarak 0,20 TL ile 0,40 TL arası değişmektedir.

Moda, Giyim ve Kıyafet Siteleri

Moda haberleri veren ve giyim ile ilgili bilgiler sunan sitelerin geliri oldukça düşüktür. Bu konuda reklam veren şirketlerin oldukça az olduğu gibi tıklama başına gelir ortalama olarak 0,30 TL ile 0,10 TL arası değişmektedir.

Haber Siteleri

Haberler sunan ve güncel bilgiler veren sitelerin tıklama başına geliri oldukça düşüktür ortalama gelirleri genellikle 0,40 TL altındadır.

Bu kadar bilgiden sonra hangi tür site yayını yapmak istediğinize karar verin ve ona göre reklam gelirlerini belirleyin.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: