Şirketler İçin Ücretsiz Blogger Web Sitesi Temaları

Şirketler İçin Ücretsiz Blogger Web Sitesi Temaları

Bir şirketiniz var. Bu şirketiniz için bir web sitenizin olmasını istiyorsunuz. Fakat yeni kurulan bir firma olduğu için maddi gücünüz yeterli olmayabilir. Müşterilerinize web sitenizin olduğunu ve şirketiniz hakkında genel bilgilerin olacağı bir şablon gerekli diyorsanız sizlere işinize yarayacak bir kaç öneri sunacağım. 

İlk önce bir domain (isim) almalısınız. Örneğin "AZRA BİLİŞİM.AŞ." adına www.azrabilisim.com gibi. Yaklaşık maaliyeti 30-40 TL gibi. Daha sonra yayın yapacağımız bir Hosting (alan) almak olacaktır. Yaklaşık maaliyet her yıl 200-300 TL. Bunun için para vermeden blogger alt yapısını kullanarak sitemizi yayına vereceğiz.

Bütün bunları yaptık sıra geldi sitemiz için güzel bir tema (şablon) seçmek olacaktır. İşte burada sizlere verdiğim temalar işinize yarayacaktır. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sizler için yabancı sitelerde detaylı bir araştırma sonucu en iyi ve ücretsiz temaları buldum ve ekledim. Hemen altta temaların demosuna bakabilir örnek resmini görüntüleyebilir ve ücretsiz indirebilirsiniz.

Fenix Creative Blogger Teması İndir




İnventory Blogger Blogger Teması İndir




Storm Blogger Teması İndir







Isaac Landing Page Blogger Teması İndir




Inventive Blogger Teması İndir




İnvento Portfolio Blogger Teması İndir


Multi Authorism Blogger Teması İndir




Şirketiniz için faydalı ve paralı temaları aratmayan birbirinden güzel temalar. Ayrıca isteyenlere özelden bildirim yaparsa şirketi için güzel ve ucuza web sitesi kurulumu yapılır. Yukarıdaki sadece demo linkleri verdim, isteyenlere özelden gönderim yapabilirim. Diğer bir seçenek isimlerini İnternet'ten araştırıp bulabilirsiniz. Mutlaka indirilecek link bulunur. Umarım faydalı olmuştur. Yorum ve mesajlarınızı bekliyoruz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: