Tasarımcı ve WebMaster için WordPress Eklentisi

Tasarımcı ve WebMaster için WordPress Eklentisi

Web tasarımı ile uğraşıyor ve alt yapı olarak WordPress kullanıyorsanız tam sizin işinize yarayacağını düşündüğüm bir web browser eklentisinden bahsetmek istedim. (Aslında bu eklenti sadece wordpress iin değil. Her türlü site için) Bu eklenti özellikle WordPress'e yeni başlayanlar için ideal ve işini kolaylaştıracaktır. Daha hızlı ve kolay öğrenme yollarını öğrenmenize yardımcı olacaktır. 
Eklentiyi kurduktan sonra sizlere gezdiğiniz sayfanın hangi sistemle hazırlandığı, hangi eklentiler kullanıldığı, nerede barındırıldığı, hangi SSL sistemini kullandığı gibi onlarca soruya cevap bulabilirsiniz. Böylece sizlerde ne kullanıldığını görmüş oluyorsunuz. Bir kaç site için denemeler yaptım. Çok hoşuma gitti. Ayrıca isterseniz kendi sitesine yönlendiriyor ve ayrıntılara detaylı olarak bakabiliyorsunuz.
Web sitesi tarasımı yapacağımız zaman genelde firmalar falanca site gibi bir site istiyorum. Bu sitenin aynısı olmasın. O sitede şunlar var bizd de olsun gibi birçok isteklerde bulunuyorlar. İşte burada sizin tam işinize yarayacak eklenti. Siteyi incele ve neler var neler yok ona göre kendini ayarla ve tamamen özgün ve istediğin gibi bir site yapısı belirle.
Bu eklentinin tarayıcılar için indirmek isterseniz aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.
Chrome web tarayıcısı için tıklayınız
Firefox web tarayıcısı için tıklayınız
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: