Binlerce Ücretsiz Backlink Alabileceğiniz Kaynaklar

Binlerce Ücretsiz Backlink Alabileceğiniz Kaynaklar

Bir web siteniz varsa mutlaka yapmanız gereken en önemli iş SEO açısından Backlink almaktır. Backlink SEO'nun kalbini oluşturuyor diyebiliriz. Çünkü arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı ve hızlı indexleme sağlamaktadır. Backlink elde etmeyi uzun yoldan elde etmek için zamana ihtiyacımız var. Kısa yoldan elde etmek için ise ücret ödemeliyiz veya otomatik backlink yapmalıyız. Otomatik backlink genellikle ücret karşılığı yapılmaktadır. Benim size önerim ise ücret ödemeden de backlink alabileceğimiz kaynaklardan yararlanmak. Aşağıda sizlere vereceğim kaynakları önem sırasına göre seçtim.

Unutmamanız gereken önemli bir ayrıntı var. O ayrıntı Google .edu ve .gov sitelerinden aldığınız backlink ile sizi üst sıralara taşıması daha kolay olur.
Ayrıca bu kaynaklardan backlink alma işlemi için bir günde binlerce link alma işlemi yapmayın. Haftada bir servislerden birini kullanarak yapabilirsiniz. Göreceksiniz sizlere faydası çok olacak.

Ücretsiz Backlink Kaynaklar Listesi

Rising Backlinks (Özel Kalıcı Backlink)
Site adresinizi yazıp gerekli yerleri doldurarak “Submit” diyorsunuz, e-postanıza aktivasyon postası geliyor. Linkte verilen dosyayı sitenize yüklüyorsunuz. Devam ediyorsunuz. Sizin siteniz de sonraki yükleyenlerde gözüküyor. Bu sayede doğal olarak birçok siteden kalıcı backlink alabiliyorsunuz uzun vadede.

W3 Seo (49+Ping+Canlı)

Kaliteli yerlerden backlink almanın yanı sıra her sayfayı tek tek aşağısındaki kutucukta açıyor ve pingliyor. Bunun gibi bir site daha vardı ama kaybettim, bulursam eklerim.
LinkSearching (Manuel)
Yorum yazarak, makale girerek, yazı ekleyerek vs., Google’dan aratarak istediğiniz yerden istediğiniz kelimeyle backlink almanızı sağlar. Otomatik değildir. Kendi elinizde yazmak zorundasınız. Edu ve gov backlink kaynaklarını da görebilirsiniz.

Index Kings (15687+Ping)

En hızlı indexlemeyi vadeden Index Kings, size en kaliteli sitelerden backlink sağlıyor ve otomatik pingliyor. Deep Linking özelliğini de seçerseniz ekstra +570 siteye daha indexletebiliyorsunuz.
Genellikle Whois, hakkında, website değerlendirme sitelerinden alıyor. Backlinklerin bazıları nofollow, bazıları ise dofollow. Fakat bu siteler Google ve diğer arama motorları tarafından sıklıkla tarananlardan. Sürekli güncelliyorlar.

Sağladığı backlinkin %95’i dofollow olarak görünmekte. Site adresinizi yazıp, işlemi tamamladıktan sonra aşağı kaydırın ve e-posta adresinizi girin. İsteğe bağlı olarak geri kalan işlemi ister hemen ister günlere yayarak (her gün 20 adet) olarak tamamlayabiliyorsunuz.
MassPings (500+Süper Ping)

Minimum 1, maksimum 9 PR’li arasında .gov sitelerin yanında tamindir’i bile gördüğüm kaliteli sitelerden oluşan isteğe bağlı olarak pingleme de yapan backlink sağlayıcısı. Ayrıca pinglemeyi tek yerden değil 5 ayrı yerden yapıyor.
Kalsey (2500+Ping)

Tüm backlinkler, tanınmış web bilgi sitelerinden ve PR’si 0’dan 8’e kadar çeşitli sitelerden geliyor. Dofollow ve Nofollow karışımı. Webmasterlar ve hizmet sağlayıcılar için linkleme adına kaliteli bir araç.

r10 forumun analiz bölümündeki sayfada istediğiniz kelimede backlink alabiliyorsunuz.
BackLinkr (2754+Ping)

Özenle seçilmiş Premium olarak adlandırılan yüksek kaliteli, backlink sağlayabilirsiniz.

Buraya kadar olanlar için denendi ve çok olumlu sonuçlar alındı. Aşağıda olanlarda denendi. Fakat öncelik olarak yukarıdakilere öncelik vermenizi tavsiye ederim.

.GOV Backlink Generator (71 .edu+.gov)
71 adet .edu ve .gov domainlerden dofollow bağlantı alın. Otomatik pingleme yok. Toplu Ping sitesinden pingletmeniz gerekli
11,539 adet backlink sağlıyor. Fakat son girdiğimde site bozulmuştu. Site listeleme, istatistik, rapor sitelerinden backlink alıyor. 28.6.16 itibaritle site çalışmakta.
Fuub (65)
Türk webmaster forumu Fuub’un 65 adet, manuel ping gerektiren backlink sayfası.
2000 backlink (2500+Ping)
Arama motorları tarafından düzenli olarak taranan sitelerden 2500 adet, istediğiniz kelimede dofollow ve nofollow bağlantı almanıza yarar.
SEO Unity (600+Ping)
Bu ücretsiz backlink oluşturucu aracı otomatik olarak 660 farklı web sitesinden sitenize bağlantı almanızı sağlıyor. Bu aracı kullanmanın avantajı listenin uzmanlar tarafından hazırlanmış ve spamsız, yasal olması. Kısaca 660 adet backlink.
2500 backlink (2500+Ping)
Adından da anlaşılacağı gibi anında 2500 backlink veriyor.
Free Indexer (300+Ping)
300 adet siteden, listeye istediğiniz kadar eklediğiniz sitenize backlink kazandırmanıza yarar.
Bu site, 500 sayfadan sitenize geri dönüşlü backlink sağlar. No-follow ve do-follow karışımı ancak siteler Google tarafından taranan düzenle kurulmuş sitelerden. Sizin için üye oldum ve backlink sağladığı sayfanın linkini buraya ekledim. Normal şartlarda üye olmanız gerekiyordu.
Website/blogu olan herhangi biri, 2509 farklı sayfadan kendi sitesine, kelime ile backlink alabiliyor. Bazıları no-follow ve bazıları da do-follow. Top 50 veya top 100 site seçebilme imkanı da sunuyor.
Excite Submit (1707+Ping)
Bu araç, URL’nizi 1,707 website ve hizmetlere (gözüme site rapor sayfaları dikkat çekti) gönderiyor ve pingliyor.
Useme (2460+Ping)
Useme (isminde hayır yok 🙂 ), linkinizi otomatik olarak 2460 farklı siteye linkler. Ücretsiz listelemeyle, ve temel olarak bilgi, whois, hakkında, website istatistiği, site değeri, şirket listeleri ve dizinlerinden link alabiliyorsunuz. Top 20/50 seçeneği mevcut.
247 backlink (1000+Ping+Kayıt)
İhtiyacınız olan 1000 backlinki ücretsiz olarak size sağlıyor, yapmanız gereken tek şey e-posta adresinizi yazmak (ben güvenemediğim için geçici e-posta adresi kullandım)
Free backlink tool (500+Ping+Kayıt)
Bir dakika içinde 500 ücretsiz backlinki üye olma karşılığında size veriyor. Kayıt olmak gerekli. Members, register kısmından adınızı, e-posta adresinizi yazıp üye oluyorsunuz. E-postanıza giriş bilgileri veriliyor. Linke tıklayıp giriş yapıyorsunuz. Backlink sayfasına yönlendiriyor. İstediğiniz kelimeden linkleme alıyorsunuz ve 3 ayrı rpc ping sitesinden adresinizi pingliyor.
Backlink generator isimli site, 325 link sağlıyor. Herhangi pingleme sitesinde bunu yapıştırıp pingletiyorsunuz. En iyi araç olduğunu iddia ediyor kendileri. Liste en son 2014 yılında güncellenmiş. Ne kadar kaliteli, orası size bağlı.
Ücretsiz olarak yüksek PR’li 62 adet (evet saydım, 100 tane değil) çoğu dofollow olan sitelerden backlink almanızı sağlıyor. Üşenmeden saydım. 47 dofollow, 15 nofollow site. Ve pingliyor.
Small Seo Tools (32+Ping)
Small Seo Tools’un yüksek PageRankli sitelerden 32 adet backlink almanızı sağlayan aracı.
Improve SEO Rank (100+Ping)
Sitenizi, bilindik sitelerin bulunduğu listelere, SEO, whois, dns, rapor sitelerinin kendi sitenizi de ekleyin. 100 adet ücretsiz. Kutucuğa http://siteniz.com|AnahtarKelimeniz olarak giriş yapabilirsiniz.
Linksoar (50+Ping)
Ücretsiz 50 adet linkleme.
Official.My (100+Ping)
Görünümü pek güvenilir gelmedi, resim doğrulamayı geçip sitenizi yazıyorsunuz, tamam diyorsunuz, sonraki sayfada da butona tıklıyorsunuz, birkaç dakikaya yeşil bar doluyor ve kazanmış oluyorsunuz. Verdiği kodu eklemenize gerek yok.
Pingbomb (4000+Ping)
Bu araç, 4000 adet siteden hızlıca backlink sağlayıp pingliyor. Site adresinizi başında http(s) olmadan yazmalısınız.
Oto oluşturucu. 104 siteden bağlantı listeliyor. Pinglemeyi sizin yapmanız gerekiyor. Arada .gov domainler de var.
Birkaç saat içinde 7301 güncel siteye, adresinizi ekleyip pingleyerek backlink almanızı sağlıyor. Yeni sitedir.
Stoplink (2000+Canlı)
Her siteyi dikdörtgenler içinde canlı olarak iframe’den ziyaret etmesi yani pingin de ötesinde, siteyi direk ziyaret ediyor. Bu da backlinkleri güçlendirmiş oluyor. Site adresinizi yazın. İnternet hızınıza bağlı olarak saniyeyi ve iframe pencere sayısını, sitelerinizi girin, arkanıza yaslanın, birkaç dakikada bitsin.

Tekrardan hatırlatmak isterim. Tek seferde binlerce backlink alarak dikkatleri üzerinize çekmeyin. Çünkü normal dışı her şey sizlere olumsuz olarak geri dönebilir. Google üst sıralara çıkayım derken beklenmeyen düşüşlere neden olabilirsiniz. Doğru zamanlama doğru hamle ve biraz sabır.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: