Yeni Online Dosya Paylaşımı Servisi

Yeni Online Dosya Paylaşımı Servisi

Birçok kişi online olarak dosya paylaşımında bulunmaktadır. Bu paylaşımlarını genellikle mail üzerinden veya hazır online sistemlerden yapmaktadırlar. Benim size tanıtmak istediğim daha önceden benzeri olan WeTransfer gibi olan ama tamamen Firefox un alt yapı sistemini kullanan bir servistir.
Bu servisi çok uzun zaman önce, Mozilla’daki geliştiriciler Firefox Send adlı yeni bir dosya paylaşım sistemi geliştirdiler. Bize en fazla 1GB olan dosyaları dilediğiniz kişilerle paylaşabilmenizi sağlıyor. İsterseniz dosyalarınızı şifreleyebilir ve güvenliğini sağlayabilirsiniz.
Bu serviste yüklediğiniz dosya indirildikten sonra hemen kendini 24 saat içerisinde silmeye veya indiren kişi tarafından hemen silme özellikleri mevcuttur.
Bu işlemler için illa ki gönderme veya indirmek için bilgisayarda Firefox yüklü olmasa da yapabilirsiniz.
servisi kullanmak için https://send.firefox.com/ adresine giriş yapın. Daha sonra yüklemek istediğiniz dosyayı sürükle bırak veya seçme yöntemi ile seçin ve yüklemesini bekleyin. Yükledikten sonra size bir link verecektir. İster bu linki şifreleyin, ister direk kim indirecekse ona gönderin. Hepsi bu kadar.
Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi belirtmeyi unutmayın.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: