Okul, Kolej, Anaokulu İçin WordPress Temaları

Okul, Kolej, Anaokulu İçin WordPress Temaları


Eğitimcilerin web sitesi hazırlamasında yardımcı olmak için sizlere WordPress okul temalarından bol seçenekli bir çalışma hazırladım. Aşağıda size yardımcı olmak için, en iyi kolej WordPress temalarından bazılarının yanı sıra okullar için en iyi WordPress temalarından ve anaokulları için WordPress temalarından oluşan bir koleksiyon bulacaksınız. Ancak WordPress temasının seçilmesi biraz zor olabilir. İster bir üniversite, ister bir anaokulu için bir web sitesi kurmak için bu temalar sizlere yardımcı olabilir.



WordPress bugüne kadar en popüler ve en çok kullanılan CMS platformudur. Eğitim temalarının yanı sıra WP temaları seçimine göz atın, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin ve web siteniz için bir başlangıç ​​noktası olarak kullanın!



Kids World

Bu çok amaçlı çocuk WordPress teması, her biri büyüleyici grafiklerle, canlı renklerle, çekici ikonlarla ve çok daha fazlasıyla kucaklanan dokuz büyüleyici ana sayfa içeriyor. Buna ek olarak, çocuklar dünyası Görsel Besteci ile birlikte, böylece web sitesini istediğiniz gibi oluşturabilir ve özelleştirebilirsiniz.


Academia


Bu çarpıcı eğitici WordPress teması okullar, kolejler ve dil merkezleri için mükemmel uyum sağlar, en yeni web özellikleriyle birleştirilen modern kenar tasarımları tüm işlevlerin kullanımını geliştirir ve öğrenciler ve izleyiciler için bilgilendirici, çağdaş bir deneyim sunar.





Academica, özellikle eğitim merkezi, üniversite, akademi, online kurslar ve etkinlik için oluşturulmuş premium Education Business WordPress temasıdır. Kullanımı çok kolay. Eğitimin tüm özelliklerini ve işlevlerini ele aldığımızdan emin olmak için eğitim işletme özelliklerini planlamadan önce birçok eğitim merkezi ve çevrimiçi kurs web sitesini analiz ettik. Diğer varyantı kullanmak için bu Premium temayı kullanabilirsiniz.



Campress

Campress, WordPress için bir Eğitim temasıdır. Herhangi bir eğitim, öğretim ve öğrenim şirketi için bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Sitenizi birkaç adımda kurabilirsiniz. Gerekli King Composer bloklarını ekledik.



Coaching

Konuşmacı ve Yaşam Koçu WordPress Teması (Koçluk WP) konuşmacılar, mentorlar, eğitmenler, terapistler ve koçlar için çarpıcı, esnek ve çok amaçlı bir WP temasıdır. Nihai amacı, koçluk endüstrisindeki bireylerin ve işletmelerin konuşmalarını, hizmetlerini ve danışmanlığını dünyaya daha kolay bir şekilde teşvik etmelerine yardımcı olmaktır.



WP'nin benzersizliğini koordine etmek, inanılmaz derecede güzel tasarımları ve kullanıcı memnuniyetini en üst düzeye çıkaran Web Sitesi şablon çözümü kullanımı kolaylığından kaynaklanıyor.



Educare

Educare, WordPress için bir Eğitim temasıdır. Herhangi bir eğitim, öğretim ve öğrenim şirketi için hızlı bir şekilde bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Sitenizi birkaç adımda kurabilirsiniz. Gerekli Visual Composer bloklarını dahil ettik, böylece düzenleme sizin için daha kolay olacaktır.
EduCare, elle kodlanmış ve minimalisttir; dolayısıyla daha hızlı yüklenir ve google'da daha üst sıralarda yer alırsınız. Temada visual composer 5, sürükle bırak ve front-end kullandık.



Education Center

Eğitim Merkezi ve Eğitim Kursu WordPress Teması, özellikle kolejler ve okullar gibi eğitim kurumları ile eğitimler ve kurslar için oluşturulmuştur. İnanılmaz derecede renkli tasarım ziyaretçilerin ilgisini çekecek, böylece kurslarınız için hiç tereddüt etmeden başvuruyor olacaksınız.

Tamamen duyarlı, çeviri ve WooCommerce hazır, One Click demo kurulumu, çok sayıda renk ayarı vb. Tüm bu özellikler güçlü ve kolay çalıştırılan çevrimiçi eğitim işine sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Education Pack

Eğitim, öğretim ve öğrenme ile ilgili herhangi bir öğrenim işi için bir eğitim sitesi oluşturmak ve sitenizi birkaç adımda kurmak için mükemmeldir.

Üniversite, tasarım okulu, dil okulu, öğrenim kursları, müzik eğitimi okulu, dans akademisi ve sürücü okulu gibi birçok eğitim demoları sayesinde, eğitim ve öğrenim türüne bağlı olarak, eğitim ihtiyaçlarınız için en uygun tasarımı seçebilirsiniz. enstitüsü.

EducationPress, kolejler, üniversiteler, akademiler, eğitim merkezleri ve güçlü bir öğrenim yönetim sistemine (LMS) ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir temadır. Tema, en iyi LMS deneyimini sunmak ve gezegendeki en iyi WordPress eğitim teması olmak için tek durak çözüm olmak için temelden inşa edilmiştir.




Kolej, okul, lise, üniversite, kurs veya eğitimlerini en kapsamlı ve inandırıcı bir şekilde sunmak isteyenler için en doğru çözüm olan şaşırtıcı derecede esnek ve kapsamlı bir eğitim WordPress teması. Entegre LearnPress eklentisi sayesinde, kurslar, dersler, sınavlar ve çok daha fazlası ile profesyonel bir LMS WordPress web sitesi oluşturabilirsiniz.




EduPress


EduPress güzel bir öğrenme yönetim sistemi WordPress teması. Bu tema tüm mobil cihazlarla ve modern tarayıcılarla uyumludur. Eğitim sistemi siteleri, İngilizce sınıfları, kolejler, çevrimiçi kurslar, eğitim web siteleri, çevrimiçi öğrenme siteleri, LMS projeleri, okullar, eğitim siteleri, üniversite siteleri ve benzeri web sitelerini öğrenmek için uygun EduPress.


Edupro

Eğitim WordPress Tema Pro, üniversite, kolej, okul, online kurslar ve diğer eğitim ile ilgili web siteleri için tasarlanmış en iyi eğitim WordPress teması. Eğitim WordPress Tema Pro, mükemmel bir eğitim web siteleri oluşturmak için gereken her şeye sahiptir.



Bu WordPress eğitim teması birçok okuyucuyu cezp edeceğinden emin olan akıcı, pratik bir tasarıma sahiptir. Eğitim WordPress Theme Pro ayrıca ücretsiz olarak eklenen büyük bir premium özellik içerir.

IKnow

iKnow, çok çekici bir tasarıma sahip güçlü bir Öğrenme Yönetim Sistemi temasıdır. Tema, çevrimiçi kurslar, dersler satan ve bir WooCommerce mağazasına sahip olmak için eksiksiz bir Öğrenme Yönetim Sistemi ile birlikte gelir. Öğretmen Profili Oluşturun, Öğrenci Profili, Sınav, Ekler, Puanlar ve Etkinlik Yönetimi ve diğer birçok değerli özellik dahil.

Invent


Okulların / Kolejlerin / Üniversitelerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış eşsiz bir görünüm ve his ile bir eğitim temasıdır. Bu eğitim kurumlarının sayısız gerçek web siteleri ve onların gereksinimleri kapsamlı bir çalışmanın bir sonucudur.



Eğitim kurumları ile birlikte, Invent esnek ve tasarım ajanslarının, kurumsal web sitelerinin ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yeterince zengin özelliklere sahiptir.

Kiddie

Bu oyun alanında yeniyim (en son 20 Haziran 17 tarihinde güncellendi) ve yeni arkadaşlar edinmek istiyorum. Yaratıcılarım, tamamen duyarlı WordPress teması ve çocuk yuvaları, anaokulları ve çocuk bakım merkezleri gibi çocuklarla ilgili projeler için uygun olan Retina Optimize olduğumu söyledi…

Kidix


KIDIX, anaokulu, okul, eğitim, çocuk bakım merkezi, okul öncesi veya kreş ile ilgili web siteleri için en uygun yanıt veren bir WordPress Temasıdır.



Tema kullanımı çok kolay ve KIDIX'in güzel unsurları ile harika özel sayfalar oluşturmanıza yardımcı olacak Visual Composer page builder ile birlikte geliyor .

KidsWorld


KidsWorld, erken yaşta eğitim web sitelerinin ön plana çıkmasıyla tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Okul öncesi, ilkokul ve anaokulları, anaokulu, çocuk bakım merkezleri, kreşler, kreşler ve okul öncesi okulları için uygun olan Kids World, zengin içerikli içerik, birinci sınıf bir WordPress Teması.



Kidzy


Kidzy güzel ve WordPress kullanarak anaokulu veya ilkokul siteleri için zengin bir tema özelliği. Kidzy, dinamik renklerle sevimli bir menü tasarımı sunuyor ve her cihazda harika görünüyor. Herhangi bir ekran boyutuna uyum sağlayabilir. Kurumunuzu tam istediğiniz gibi sunabileceğiniz üç ana sayfa varyasyonu ile tema paketinde Visual Composer sürükle-bırak sayfası oluşturucu var.

Language School

Dersler ve Öğrenme Yönetim Sistemi WordPress Tema herhangi bir okul, kurs, eğitim ve diğer öğrenme ve eğitim web sitesi için bir web sitesi oluşturmak için güçlü bir araçtır.




Tema, Zaman Çizelgesi entegrasyonu, Etkinlik Takvimi eklentisi için tam destek, LearnPress eklentisi desteği dahil olmak üzere, herhangi bir öğrenme, öğretim ve diğer eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak işlevselliğe sahiptir.

Life Coach

Maksimum kullanılabilirlik ve erişilebilirliği garanti etmek için Materyal Tasarım ilkelerine dayanan tamamen duyarlı bir HTML5 ve CSS3 şablonu. Bu güçlü Yaşam Koçluğu WordPress Tema slayt gösterisi, carousels, referans slayt gösterileri, podcast, ve daha fazlası gibi esnek ve etkileşimli unsurları ton özellikleri.




Lincoln, Eğitim ve Öğrenme Merkezleri için materyal tasarımı kullanan benzersiz bir WordPress temasıdır. Üniversite, Okul, Online Eğitim ve Öğretim Merkezi gibi eğitim kurumları için mükemmel olsa da, iş dünyası ve yaratıcı dijital ajanslar için kullanılmak üzere yeterince esnek. Lincoln’e ince ayar yapmak için endüstride derin bir araştırma yaptık.


Little People


KINDERGARTEN WordPress teması, kullanımı kolay bir anaokulu, çocuk bakımı veya kreş wordpress sitesi sunacak bir amaç oluşturma teması.



Çocuk bakımı ve kreş endüstrisi için optimize edilmiş sayfalara ihtiyaç duyduğunuz ve önceden hazırlanmış olan her premium wordpress eklentisiyle dolu, yeni web sitenizi hiç vakit kaybetmeden çalıştıracaksınız.

LMStudy

Oluşturmak ve inanılmaz Eğitim WordPress web sitesi ister misiniz? Test ve değerlendirme temaları hasta mı? İhtiyacınız olan web sitesini oluşturmak için kullanabileceğiniz tamamen çok yönlü bir tema seçin.

Melody


Melodi teması, özellikle Müzik Okulu veya Çocuklar, Gençler ve Yetişkinler için Görsel Sanatlar Dersleri için oluşturulan modern ve fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Tema, Özel Dersler veya Grup Çalışması için uygun olabilir. Melody, kendi programınızı yapmanıza veya bir ders ayırmanıza olanak sağlamak için Rezervasyon Takvimi eklentisi ile uyumludur.


Michigan




Michigan Learning Suite, WordPress için güçlü bir Öğrenme Yönetim Sistemidir. LMS, Eğitim Merkezi, Kolej, Akademi, Üniversite, İlkokul, Lise ve Anaokulu için kurs yeteneklerinizi oluşturarak ve satan bir e-öğrenme ve eğitim WordPress teması.


Online University


WordPress'de tam olarak çalışan bir çevrimiçi eğitim web sitesi oluşturmak istiyorsanız, Online University ideal bir seçenektir. Bu tema, nerede olursanız olun çevrimiçi öğrenme ve öğretme amaçlıdır.


Preschool

Okul öncesi, kalpteki scholastics ile geliştirilmiş çok yönlü ve çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Eğlenceli bir vibe ve parlak ve kabarcıklı renk tasarımına odaklanarak, Creche'den Anaokulu, Hazırlık okulu ve Junior'a kadar ilkokul öğrenim merkezlerine kadar erken öğrenim web siteleri için son derece uygundur.


Primary


Profesyonel çocuk bakım merkezleri, okul öncesi ve anaokulları için hazırlanmış mükemmel bir WordPress temasıdır. Bu ürün, trend malzeme tasarım renkleri ve piyasada hiçbiri ikincisini yapmayan tam kullanıcı arayüzü seti ile güçlendirilmiştir. Çok renkli paletle tasarlanmış canlı tasarımla gel, Birincil, web sitesiyle etkileşimde bulunan herkesi etkileyecek bir tema.


School Time


Bu tema, siteyi ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özelleştirirken size başka bir güç seviyesi kazandıran Visual Composer ve Layer Slider premium eklentileriyle birlikte geliyor. Sınırsız renkler ve Google Yazı Tipleri koleksiyonu, web sitenizin görünümünü ve hissini kişiselleştirmek için size daha fazla alan sunar.



Öğretim görevlileri ve öğretmenleriniz için profiller, açıklamalar, Fotoğraf, İletişim bilgileri, okul etkinliklerinizi planlayın ve yönetin.

Skilled


Yetenekli Visual Composer tarafından desteklenen WordPress için bir LMS (Öğrenme Yönetim Sistemi). Okul, üniversite, kolej, eğitim vb. Için ve aynı zamanda özel eğitmenler ve bireylerin bilgilerini paylaşmaları için uygundur. Bu tema, özellikle kurslar oluşturmak ve satmak için tasarlanmıştır.


Smart Learning


Akıllı Öğrenme, yaratıcı tasarım ve kişiselleştirme kolaylığı ile Eğitim ve E-Öğrenme için WordPress temasına adanmıştır. Amaca yönelik tasarım, duyarlı düzen ve parlak premade kavramları içeriği akıllı şekilde temsil eder.



Akıllı Öğrenme, E-öğrenme, Eğitim web sitesi için 4 benzersiz demo, Kurs, Öğretmenler, Etkinlikler ve Blog sayfaları için farklı düzen ve stiller içeren eksiksiz özellikler sunar.

Smarty


Smarty Education WordPress teması, öğrenim topluluğunuzla özel olarak tasarlanmıştır. Bir anaokulu, okul, kolej veya üniversite WordPress teması olarak mükemmel olan bu çağdaş ve sezgisel platform, okulunuzun ya da öğrenim ortamınızın tüm taraflarını ilgilendiren her düzeyde öğretmenler, çalışanlar, veliler ve öğrenciler için çalışır.


Teachme


Teachme, yaratıcı bir tasarım öğrenme yönetim sistemi duyarlı wordpress temasıdır. Üniversite, eğitim, okul, çevrimiçi öğrenme siteleri, çevrimiçi kurslar, video blogları, ücretli üyelik siteleri, bloglar, iş ve teknoloji siteleri için ideal olan Teachme teması. Harika kurs sayfalarımızla güçlü öğrenim siteleri oluşturabilirsiniz.


TechEdu


TechEdu - Eğitim WordPress Tema, duyarlı, temiz ve modern tasarlanmış WordPress Tema. Techedu akademi, akademi, kampüs, kurs, kurs, e-öğrenme, eğitim, laboratuvar, öğrenme, öğrenme, okul, öğrenci, öğrenci, öğretmen, üniversite vb. Için premium eğitim temasıdır.

UniLearn


“UniLearn”, çok çeşitli eğitim sitelerine uygun, benzersiz ve esnek bir Eğitim ve Kurs WordPress temasıdır. Bu tema, kolayca güzel ve çarpıcı bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak çok çeşitli olanaklar sunar. “UniLearn” kolejler, çevrimiçi kurslar, eğitim siteleri, kişisel bloglar ve diğer çeşitli site türleri için geçerlidir!


University of Education


Eğitim Üniversitesi, Bootstrap ve güç dolu çerçeve çalışmaları ile modern tasarım inşa dayanmaktadır. Çevrimiçi kursları oluşturmak ve sundukları derslerin bilgilerini görüntülemek için harika özellikler sağlar. University of Education, ürün, öğretmen profili, çalışma zaman çizelgesi, ders, sınav, ödevler ve etkinlik yönetimi ile çevrimiçi mağaza sunar.


Upside



Upside, küçük ve orta ölçekli işletmelerden, her türlü iş web siteleri için tasarlanmış , son derece duyarlı çok amaçlı WordPress temasıdır. Upside Education temasıyla, etkinlikleri yönetmeyi, kategorilere göre kursları yönetmeyi, konulara göre ders aramayı, çevrimiçi kursları satmayı ve arka plandan öğretim üyeleri ve personeli yönetmeyi kolay bulabilirsiniz.



Bu tema, bbPress eklentisini ve belgeyi doğrudan siteden indirmek için bir belge sayfası kullanarak bir forum sayfası oluşturmanızı sağlar.

Youthy


Gençlik Gençlik Merkezleri / Merkezleri, Gençlik Kulüpleri, temelde Gençlik Projeleri veya Eğitim temelli hizmetler için mükemmel bir tema. Ayrıca hayır kurumları ve diğer hayır kurumları için de çalışabilir.


Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum bölümünde bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: