Web Sitesi ve Sayfası Oluşturma Araçları

Web Sitesi ve Sayfası Oluşturma Araçları

Web sitesi veya sayfası oluşturmak isteyenlerin piyasadaki en gelişmiş ve en güvenilir ücretsiz web sitesi oluşturma araçlarını belirlediğimiz yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum. Özellikle yeni web tasarıma merak saran veya uğraşanlar için güzel bir kaynak olacaktır. Her biri diğerlerinden farklı, güçlü, son derece işlevsel ve kullanımı kolay özelliklere sahiptir. Bu nedenle, sizin için en iyisi olanı bulmak zor olmamalı diye düşünüyorum. İsterseniz şimdi araçlarımızı incelemeye geçelim.


Mobirise Website Builder

Mobirise, bir dizi kullanışlı özelliğe sahip, kullanımı kolay bir web sitesi oluşturucusudur ve hem kişisel hem de ticari kullanım için ücretsizdir. Sayfa binası kesinlikle sürükle ve bırak egzersizidir. Sayfanızdaki 800'den fazla esnek ve modaya uygun web sitesi bloğundan bir veya daha fazlasını, diğer tasarım öğeleriyle birlikte içeriğinizi ekleyin ve sayfayı beğeninize göre şekillendirin. Özellikler 7,000 simgeleri, 100.000 ücretsiz görüntüler ve 800 Google yazı tipi bir kütüphane içerir. Kodlama gerekli değildir.
Mobirise'nin yazarları, mobil web trafiğinin bir yıl öncesine göre biraz daha fazla masaüstü trafiği geçirdiğini ve mobil kullanıcıların sayısının artmaya devam ettiğinin farkındadır. Elde edilen bu bilgiler sayesinde, yazılımlarının mobil uyumlu siteler oluşturmasını sağlamak için en son Google Hızlandırılmış Mobil Sayfaları ve Bootstrap 4 oluşturucu platformlarını kullandılar.
Mobirise, herhangi bir yerde barındırılabilecek bir çevrimdışı yapımcı olduğundan, kullanımının üzerinde tam bir kontrole sahip olursunuz. Windows veya MacOS sürümünü bugün indirin.

Visual Composer Website Builder

WordPress'e aşina olan çoğu web sitesi tasarımcısı, Visual Composer'ı da yakından tanımaktadır. Şimdi, en yeni VC ürünü, Görsel Composer Builder, ücretsiz alabilirsiniz.
Bu ürünü WPBakery eklentisiyle karıştırmayın. Visual Composer Website Builder, profesyonellik ve rahatlık göz önünde bulundurularak oluşturulmuş tamamen yeni bir web sitesi oluşturma aracıdır.
Popüler ön uç editörüne ek olarak, paket şablon yönetimi yetenekleri, zengin içerik öğesi öğeleri, özel CSS ve WordPress kısa kodları ve widget desteği ile birlikte bir dizi profesyonel şablon içeriyor.
Visual Composer'ın iki sürümü, ücretsiz bir sürümü ve premium sürümü var. Önce ücretsiz sürümü denemeniz önerilir. Eğer sizin için iş yaparsa, onunla kalabilirsin. Birinci sınıf içerik öğeleri ve şablonlar yükleyebileceğiniz Visual Composer Hub gibi ek özellikler arıyorsanız, premium sürümüne göz atın derim.

Portfoliobox

Portfoliobox, yaratıcı profesyoneller tarafından tasarlanan bir web sitesi oluşturma aracıdır. Bu araç tema tabanlı olmadığından, standart bir tema kullanmaya zorlanmazsınız. Bunun yerine, herhangi bir sayfa için herhangi bir stil kullanarak, işinizi veya profesyonel bir sanatçı, fotoğrafçı veya tasarımcısını yansıtan gerçekten benzersiz bir web sitesi oluşturabilirsiniz.
Bu aracın kullanımı kolay ve oldukça esnek olduğundan, kodlama gerekmez. En zorlu profesyonel reklamları bile memnun edecek bir web sitesi oluşturmak, genellikle birkaç, kısa bir süre içinde yapılabilir.
Ücretsiz planı deneyin ve gördüklerinizi beğendiyseniz (ve neredeyse yapacağınız neredeyse bir şey), Portföy Kutusu Pro Planına geçebilirsiniz. Her iki plan da barındırmayı içerir, ana fark, görüntülerin, ürünlerin ve barındırılabilecek sayfaların sayısıdır. Portfolyobox şu anda dünya çapında 740.000+ kullanıcısı var

Themify Builder

Sürükle ve bırak düzeni aracı herhangi bir tema ve birçok eklentileri ile çalışır. Themify Builder, önceden tasarlanmış tasarımlardan oluşan kapsamlı bir koleksiyonun yanı sıra kapsamlı bir stil araçları (Google Yazı Tipleri, kaymak ve video arka planı, paralaks kaydırma ve daha fazlası) ile birlikte gelir. Duyarlı Şekillendirme özelliği sayesinde, kullanıcılar masaüstü, tablet ve mobil için düzenlerini düzenleyebilirler.
Themify Builder ile web siteleri hem responsive, front-end ve back-end özelliğine sahiptir.

Elementor Page Builder

Elementor, hayal edebileceğiniz herhangi bir düzen veya sayfa oluşturmanızı sağlayan WordPress için ücretsiz bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucusudur.
Profesyonelce tasarlanmış 130'dan fazla şablondan biriyle başlayın ve güzel bir yanıt veren web sitesine sürükleyip bırakın. Zaman kodlamanızın bir saniyesini geçirmeyin, her şeyi görsel olarak tasarlayın.
Elementor'un sınırsız tasarımıyla birkaç dakika içinde profesyonel web siteleri oluşturun. Şablon kütüphanesi, mobil düzenleme, içe aktarma / dışa aktarma şablonları ve daha fazlası gibi özelliklerin tadını çıkarın.

uKit

Küçük bir işletme işletiyorsa ve aceleyle bir web sitesine ihtiyaç duyuyorsanız, sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Sürükle ve bırak özelliği ile web sitesi oluşturucu özelliği esnek, duyarlı ve SEO dostudur.
Başlamak için 200'den fazla şablon arasından seçim yapın, tasarım öğelerini ve içeriğinizi her sayfaya sürükleyip bırakın ve bitmiş projeyi tek bir tıklama ile yayınlayın.

IM Creator

IM Creator, sanatçılar, öğrenciler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için tamamen ücretsizdir. Bu son teknoloji ürünü, kullanıcı dostu web sitesi oluşturucu, sürükle ve bırak işlevini kullanmaz.
Bunun yerine, IM Creator, hazırladığınız bölümleri (Çizgiler ve Poligonlar) karıştırıp eşleştirerek tasarım çalışmalarınızda benzersiz bir esneklik sunar. Oluşturduğunuz her web sitesi ile sınırsız barındırma ile birlikte ücretsiz bir e-Ticaret çözümü de mevcuttur.

Pixpa

Pixpa, sanatçıların, fotoğrafçıların ve tasarımcıların profesyonel prova web siteleri oluşturabildikleri, istemci prova, blog oluşturma araçları ve bir e-ticaret mağazasının yer aldığı bir all-in-one platformudur.
Creatives, çevrimiçi varlığını tamamen yönetmek için Pixpa'ya güvenerek hem zamandan hem de paradan tasarruf edecek. Bu özellik zengin, sürükle ve bırak portföyü web sitesi oluşturucu uygun fiyatlı, sınıfının en iyisi barındırma özelliğini kullanır ve saat başı müşteri desteği sunar.
Kısacası web sitesi veya sayfa oluşturma yazılımının çoğu, ücretsiz ve premium sürümlere sahiptir. Yeni bir şey denemek ve bunları bir fırsata çevirmek isterseniz denemenizde fayda var. Ayrıca, şu an kullandığınız araçlar yerine daha işlevsel araçlardan kullanarak daha iyi bir çözüm sağlayabilirsiniz
Umarım faydalı olmuştur. Görüş ve önerilerinizi yorum bölümünde bekliyorum.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: