Ücretsiz Vektörel Dosya İndirme Siteleri

Ücretsiz Vektörel Dosya İndirme Siteleri


Ücretsiz grafik, vektör, simge, icon, logo ve daha bir çok dosya ve materyal bulabileceğiniz, grafik işleri ile uğraşan kişilerin çok faydalandığı veya faydalanacağı kaynakları sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

Aşağıdaki yazımızda sizler için ücretsiz vektör görsellerini, simgeleri ve logoları indirmek için göz atabileceğiniz onlarca web sitesi ve bunlar ile ilgili kısa açıklamalar bulunmaktadır. Unutmadan ifade edeyim indirilen vektörleri kullanmadan önce lisansı okuduğunuzdan emin olun tavsiyesinde bulunayım.

All Free Download


Site içerisinde ticari olmayan kullanım için yaklaşık 190.000 vektöre sahiptir. Toplam 15 kategori altında etikete göre arama yaparak popüler olanını veya en yenisini bularak işinize yarayanı alabilirsiniz.

Vecteezy


Vecteezy, vektör simgelerine, sanat eserlerine ve desenlere ev sahipliği yapar. Lisansları kişisel veya ticari kullanım için kullanıp kullanamayacağınızı öğrenmek için kontrol edin. Site içerinde ücretli (premium) vektörler de bulunmaktadır.

Freepik


Freepik, hem kişisel hem de ticari kullanım için her gün yüzlerce vektörel olarak ve aynı zamanda PSD, grafik, resim sunan en büyük web sitelerinden biridir.

Dribble


Dribble, dünyanın dört bir yanından tasarımcılardan oluşan harika bir tanınmış topluluktur ve burada zaman zaman ücretsiz vektör grafikleri paylaşırlar.

Freevektors.net


Bu web sitesinde birçok tasarımcı vektör tasarımlarını paylaşıyor. Tüm vektörler kişisel kullanım için ücretsizdir ancak bir vektörü ticari amaçlarla kullanmadan önce yazarına danışmanızda fayda var.

1001 Free Downloads


Toplam 35 farklı kategoride vektör bulunan sitede gıda, spor, teknoloji, işletme, bilim ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Vektörleri atıf yapılarak kişisel veya ticari kullanım için kullanılabilir.

Freevektor.com


Burada 35 den fazla kategoride marka logoları, vektörler ve simgeler arama yapabilirsiniz. Görselleri Creative Commons lisansı ile kullanabilirsiniz, Bilindiği üzere Creative Commons lisansı var demek onları değiştirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz anlamına gelir, ancak atıf şarttır.

Wow Patterns


Wow Patterns sitesi farklı türde bir stok vektör biçiminde ücretsiz desenler sunar. Tasarımcılar tarafından oluşturulan ve ücretsiz sunulan 3000'den fazla desen indirebilirsiniz. Desenlere yüksek çözünürlüklü ve bir dizi farklı kategoriden göz atabilirsiniz.

Stok.io


Stockio, yaratıcı ve profesyonelce tasarlanmış vektör görüntüleri, grafikleri ve vektör simgeleri sunan harika bir site, İnternetin her yerinden farklı temalardaki en iyi vektörleri toplar ve ücretsiz olarak indirmenize izin verir. Ayrıca, sitede portföyünüzü oluşturmanıza yardımcı olmak için indirmelerinizin kaydını tutar.

Pimp My Drawings


Pimpmydrawing, mimarlık öğrencileri tarafından oluşturulmuş olup ücretsiz ve yüksek kaliteli vektör modelleri sağlayan bir web sitesidir. Özellikle diğer mimarlar ve tasarımcılar için kullanımı kolay CAD ve DWG kitaplığına sahiptir. Bu çizimleri DOG ve AI formatlarında indirebilirsiniz. İnsanlardan ve insan silüetlerinden farklı arabalara ve ağaçlara kadar bu sitede çeşitli temalarda vektörler bulabilirsiniz. Tüm vektörlerin kullanımı ücretsizdir ve kişisel ve profesyonel kullanım içindir. 

Public Domain Vectors


Web sitesinin adından da anlaşılacağı gibi, buradaki vektörler kamu malı veya CC0 lisansı altında mevcuttur. Bu siteden indirilen vektörleri kopyalamanıza, değiştirmenize ve dağıtmanıza izin verilir

Vector Stock


Vector Stock, 220.000'den fazla telifsiz vektör bulabileceğiniz en popüler ücretsiz vektör sanatı ile ilgili web sitelerinden biridir.

Flaticon


Freepik' in bir yan sitesi olan flaticon sitesinde harika ücretsiz vektör simgeleri bulabilirsiniz. Tüm simgeler CC 3.0 lisansı ile birlikte gelir, bu da yazarı kredilendirmeniz gerektiği anlamına gelir.

365psd


365psd, tasarımcılar için çeşitli freebies elde etmek için popüler bir web sitesidir. İstediğiniz görselleri bulmak için menüleri kullanarak harika vektör grafikleri elde edebilirsiniz.

Vectorial


Vectorial, paketler halinde vintage vektör bulabileceğiniz bu sitede her hafta ücretsiz vektörler almak için bültenlerine abone olmanız yeterlidir.

Freepik - Vecteezy - All Free Download - Free Vector - Freevectors.net - 1001 Free Downloads - Free Design File - Freevectors.com - Vector 4 Free - Vectorportal - Pixeden -Vectorish - DeviantArt - Spread - Dryicons - Free Vector Maps - Pixabay - 123freevectors - Vector.me - Vexels - Dribbble - Light Stock - Vectorian - 365psd - Flaticon - Public Domain Vectors - Vector Stock - Pimp My Drawings - Shutterstock - Stockio - Wow Patterns

Yukarıdaki sitelerin dışında daha birçok web sitesi adresini ekleyebiliriz. Sizlerde yorumlar bölümünden ilave edebilir ve katkıda bulunabilirsiniz.

Umarım faydalı olmuştur. 
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: