Daha önce Çalıştırılan Programları Görmek

Daha önce Çalıştırılan Programları Görmek

Sevgili arkadaşlar;

Bilgisayarınızda sizden önce veya siz bilgisayarı kontrol ettiğiniz zaman diliminden önce hangi programlar kullanılmış diye görmek ister misiniz? İsterseniz size faydalı olacağını düşündüğüm bir program tanıtacağım. Bu program NirSoft firmasına ait olan ExecutedProgramsList isminde bir yazılımdır. Bu yazılım ücretsiz ve taşınabilir (portable) bir programdır.
Yazılım bütün Windows işletim sistemi versiyonlarında hem 32 bit hemde 64 bit çalışıyor. Program portable olduğundan bilgisayara kurulmuyor. Programın CMD desteği de mevcut olup son çalıştırılan program listesini birkaç farklı formatta saklamak için kullanılabilir. Yazılımın mevcut arayüzünde gösterilen raporu .HTML formatında görmek için View menüsünden "HTML report all items" seçmelisiniz.
NOT : Eğer bilgisayarınızda CCleaner, System Care veya vb. sistem temizleme yazılımları kullanıyorsanız, etkili olmayabilir. Çünkü bilgisayarınızın registry ayarlarından sistem altındaki bazı yerleri kontrol ediyor. Sistem temizleme yazılımları bu yerleri otomatik temizleme yaptığından etkili olmayabilir. (denemedim, emin değilim. Sadece aklıma geldi)

ExecutedProgramsList yazılımı indirmek için tıklayınız
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: