Blog başlıklarının SEO açısından önemi

Blog başlıklarının SEO açısından önemi

Merhaba Arkadaşlar;

Birçok blog sayfasına baktığımda dikkat çeken bir ayrıntı buldum. O ayrıntı da blog başlıkları SEO uyumlu olmadan paylaşım yapılması. Dikkat çeksin diye başlıkları büyük harfle yazıyor ve büyük hata etmiş oluyorsunuz.
Bloglarda bu şekilde başlık oluşturup paylaşım yaparsanız sizi spam olarak algılanıyor. Bunun önlemini almak için Blogger'da başlık yazarken ilk harf büyük diğerleri küçük olmasına dikkat edin. Diğer bir durum ise başlıklarınızı küçük yazdınız ama türkçe karakterleri kullanarak paylaşmayın. O zmaan linkler bozuk çıkıyor. Onun yerine ise başlığınızı Türkçe karakterlerle yazmayın. Önce İngilizce karakterlerle yazın, yayınlayın sonra düzenleyin. Örnek vermek gerekirse;
Blog'da paylaşacağım yazımın başlığını "Blog başlıklarınıza dikkat edin." link de böyle olacak blog_basliklariniza_dikkat_edin. Sonra düzenle diyip başlığı tekrar Türkçe'ye göre düzenleyebilirsiniz. Böylece Güncelle dediğinizde link değişmeyecektir. yok ben bu şekilde değilde normal bildiğim şekilde yaparım derseniz o zaman link şöyle olur ; blog_bslklrnz_dikkat_edin. Öyle olunca da arama yapıldığında yazının başlığı doğru dürüst olmaz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: