Sosyal Medya Profil ve Kapak Resimleri Ayarlamak

Sosyal Medya Profil ve Kapak Resimleri Ayarlamak

Sosyal medya günümüzde oldukça sık kullanılmakta ve bundan dolayı çok geniş kitlelere ulaşmamıza olanak sağlamaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden biri kuşkusuz ücretsiz olmalarıdır. Bundan dolayı da her geçen gün kullanıcı sayısı artmaktadır. Sosyal Medya dediğimizde aklımıza Facebook, Twitter, Youtube, İnstangram vb. gelmektedir. Daha birçok sosyal medya araçları bulunmaktadır.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan sayfaların bireysel olarak düzenlenmesinde etkileşimli paylaşımın rolü büyüktür. Sosyal medya kullanıcıları artık sayfalarını kendilerine göre düzenlemekte ve birbirinden güzel tasarımlar yapmaktadırlar. Sayfa tasarımlarında ilk göze çarpan kapak, profil ve biyografi resimleri vb. tasarımla olmaktadır.

Birçok kişinin başına gelen sosyal medya resimleri ile ilgili her birinin farklı çözünürlük ve ebatlar istemesidir. Facebook için olan instangram veya Twitetr için olmaması, yada youtube için tasarlanan diğer sosyal medya sitelerinde desteklenmemesi gibi. Buralara görsel ayarlamak için uğraşmak gerekmektedir.

İşte sizlere bu durumu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak ve nasıl kolayca yapabileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Bu işi yaparken basit bir arayüzü sahip olan ve 16 sosyal medya sitesine ait kapak, profil ve fotoğraflarını düzenlenmesine yardımcı olan AP Sociall Media Image Maker dan bahsetmek istedim.

Siteye girdikten sonra sol taraftan hangi sosyal medya ile ilgili çalışma yapmak isterseniz onu seçin ve istediğiniz gibi rahatlıkla oluşturun. Sitelerin orjinal ebatlarına göre yapılarak masaüstüne indirin ve istediğiniz sosyal medya sitesine yükleyin.

Umarım faydalı olmuştur. Bunun dışında olanlar varsa belirtebilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: