Yazılarınızı otomatik olarak Sosyal Medyada Paylaşmak

Yazılarınızı otomatik olarak Sosyal Medyada Paylaşmak

Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır sizlere yazma işine ara vermek zorunda kalmıştım. Bir mani engel olmaz ise sizlerle daha sık görüşmeye çalışacağım.

Blogunuz var ve yazılarınızın otomatik olarak sosyal medya da paylaşmak istiyorsanız adım adım aşağıda belirtilenleri yaparsanız sizin yerinize otomatik paylaşım yapacaktır. Ben daha önce blogta paylaşımdan sonra facebook twitter, pinterest vb. gibi bir çok sosyal medya üzerinden kopyala yapıştır veya blog içerisinden google plus üzerinden paylaş diyordum. Eğer bu yöntemi kullanırsanız zaman ve iş yükünüz otomatik olarak azalacaktır.

Neyse fazla uzatmadan geçelim nasıl yapacağımıza.

Daha önce ben bu işlem için Rss Grafiti kullanıyordum. Rss Grafitinin kapanması üzerine bu yapılan işler yarıda kalmıştı. Araştırma neticesinde aşağıdaki yönetimi buldum. bu işlemi önce kendi bloğumda denedim ve olumlu sonuç aldım.

  1. Adım : https://dlvrit.com/ internet sistesine tıklayınız.
  2. Adım : Çıkan sitede facebook ile giriş yapmanızı isteyecektir. Bunu yapın ve gerekli izinleri verin ki sizin adınıza veya sayfa adına paylaşma ve benzeri işlemleri otomatik gerçekleştirsin.
  3. Adım : Daha sonra sitede "Automate" sekmesi altında "Add Feed" bulun ve blogger adresinizi yazın. Bu işlemi yapınca otomatik feed adresini çekecektir.
  4. Adım : Bir sonrakinde "Add Social" seçeneği ile hangi sosyal ağlarda paylaşım yapmak istediğinizi seçin. Daha önce giriş yapmadığınız sosyal ağlar için giriş yapmanızı isteyecektir.
Evet işlem bu kadar istediğiniz kadar otomatik sosyal medya paylaşımları için ekleme yapabilirsiniz. Hepsi bu kadar. 
Ayrıca başka RSS yöntemi varsa katkı yapabilirsiniz.
Önceki
Sonraki

yazılan gönderi: